Одржан први тренинг у Никозији

120

Фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг у Никозији Временске прилике никако нису ишле на руку нашем тиму пошто је време прилично хладно, киша пада цео дан, па је и терен на старом стадиону Омоније био налик на базен.

Након загревања и вежби, тренер Душан Бајевић је поделио играче у две екипе које су играле на скраћеном терену. Далеко успешнија је била „црвена“ екипа која је остварила убедљиву победу, а истакао се Душан Ђокић са три поготка.

Одвојено од остатка тима су тренирали повређени Ђорђе Туторић и Милош Бајалица, али се очекује да они за два или три дана буду укључени и рад са тимом. Зоран Бановић је тренинг пропустио због здравстевних проблема.

„Осећам се боље. Повреда коју сам задобио у Шпанији полако пролази и у току ноћи по први пут нисам осећао болове. Верујем да ће ускоро бити све у најбољем реду“, каже Туторић који је на данашњем тренингу претрчао безброј кругова.

Милош Бајалица је такође углавном радио са кондиционим тренером Бурузикасом.

„На припремама са ОФК Београдом сам добио јак ударац и створио се хематом који је доста болан и спречава ме да радим пуном паром. Међутим, није ништа страшно и верујем да ћу од понедељка бити на располагању стручном штабу“, каже наше последње појачање.

Наша екипа ће у недељу одиграти и прву контролну утакмицу. Противник је корејски Пусан Даеву Ројалс, а почетак је заказан за 15:30 по локалном времену.

Вести са припрема фудбалера Црвене звезде моћи ћете да читате и на завршетку сервисирања званичног сајта Фудбалског клуба.

Претходни текстНепланиран пораз
Следећи текстОмладинци спремни за Вијаређо