Сутра против Хајдука из Куле

52

Пред утакмицу четвртог кола Меридијан Суперлиге Србије између Црвене звезде и кулског Хајдука одржана је конференција за новинаре на којој су говорили наши првотимци Ђорђе Туторић и Марко Перовић.

Црвена звезда у ову утакмицу улази спреман да после спектакла са Миланом настави победнички низ у првенству. Тим ће поново претрпети неколико измена пошто у саставу неће бити Басте и највероватније Бишевца. Остали су спремни за окршај са незгодним противником.

„Тешко је после утакмице са Миланом вратити се у домаће првенство, али опуштања не сме да буде јер нам долази једна екипа која спада у ред квалитетнијих у нашој лиги. Наш циљ се зна, а то је одбрана титуле и зато сутра очекујем само победу“, рекао је Марко Перовић који се осврнуо на утакмицу са Миланом.

„За нас је то била утакмица сезоне која се завршила неуспешно. Живот иде даље, чекамо мечеве са Либерецом и верујем да ће против њих бити лакше. Надам се проласку у лигу Купа УЕФА. Утакмица коју смо играли са њима током припрема сигурно није показатељ њиховог квалитета и знамо да ће бити знатно теже, али добро је што се реванш игра на нашем терену“, сматра Перовић.

„С обзиром на то да је по некој традицији екипа Хајдука изузетно неугодан ривал за нас и да је састављена од квалитетних и искусних играча, очекујем изузетно тешко утакмицу. За нас је меч са Хајдуком врло битан јер желимо да наставимо са победама и докажемо да је Маракана неосвојива тврђава за све екипе у нашем првенству. Верујем да уколико испоштујемо оно што нам шеф стручног штаба зацрта пред меч неће бити већих проблема да се укњиже нова три бода“, рекао је Туторић који се све озбиљније намеће за место стандардног првотимца.

„Гледали смо Хајдук против ЦСКА у Купу УЕФА где су показали да поседују квалитет. Нису имали среће у тим мечевима, можда су и незаслужено испали из даљег такмичења, али без обзира на све то очекујем нашу победу“, подвукао је Туторић.

Утакмица између Црвене звезде и Хајдука игра се у недељу на Маракани са почетком у 19:30 часова.

Претходни текстПротив Либереца у Купу УЕФА
Следећи текстЦрвена звезда – Хајдук Кула 3:1