Црвена звезда – Хајдук Кула 3:1

70

У утакмици четвртог кола Меридијан Суперлиге Србије, Црвена звезда је на свом терену саваладал кулски Хајдук и тако наставила победничку серију у домаћем првенству.

Црвена звезда – Хајдук Кула 3:1 (1:0)
Ђокић 22“, Георгијев 54“, Жигић 59“ – Буњевчевић 78“

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић, Пантић, Бишевац (62“ Туторић), Гај, Ковачевић, Перовић (69“ Кривокапић), Миловановић, Георгијев, Ђокић (88“ Тадеу), Жигић

Хајдук Кула: Ђуричић, Живковић, Станчић (46“ Фејса), Стојмировић (65“ Мијаиловић), Буњевчевић, Мрђанин, Стојановић (64“ Мандић), Богић, Булатовић, Станић, Јовановић

Гледалаца: око 2.000
Судија: Бошко Јованетић (Ужице)
Жути картони: Миловановић, Анђелковић – Јовановић

Двадесетак минута је требало Црвеној звезди да начне мрежу Хајдука који је на Маракану дошао решен да затвореном игром остане непоражен. Ђокић је из другог покушаја у акцији изведеној у 22. минуту успео да матира противничког голмана па се на полувреме отишло са минималном предношћу нашег тима.

Друго полувреме почиње нападима гостију који су после нешто комотније игре наше одбране имали једну веома добру шансу, али који трен касније Георгијев својим првенцем у Звезди повећава предност, а Жигић убрзо и дефинитивно отклања све дилеме око победника овог меча.

Куљани су голом из слободног ударца ублажили пораз, а до краја сусрета осим неколико удараца са веће удаљености ниједна од екипа није озбиљније угрозила гол противника.

Претходни текстСутра против Хајдука из Куле
Следећи текстТришовић три године у Звезди