СЕЗОНА 2019

[matches league_id=68 mode=]

[standings league_id=68 logo=false]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

01.06.2019. Таш 2000 – Црвена звезда 6:8 (1:1,1:3,3:0,1:4)
02.06.2019. Црвена звезда – Таш 2000 19:7 (4:3, 5:2, 6:0, 4:2)

02.06.2019. Војводина – Палилула 8:14 (2:5, 3:2, 2:5, 1:2)
03.06.2019. Палилула – Војводина 8:7 (1:1, 2:3, 2:1, 3:2)

ФИНАЛЕ

08.06.2019. Палилула – Црвена звезда 8:8 (1:1, 2:3, 4:1, 1:3)
09.06.2019. Црвена звезда – Палилула 9:11 (1:2, 3:4, 1:3, 4:2)

 

СЕЗОНА 2018

[matches league_id=41 mode=]

[standings league_id=41 logo=false]

ГРУПА ЗА ПЛАСМАН ОД 1-4. МЕСТА

[matches league_id=47 mode=]

[standings league_id=47 logo=false]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

26.05.2018. Сента Јордо – Црвена звезда 0:12 (0:2, 0:5, 0:3, 0:2)
27.05.2018. Црвена звезда – Сента Јордо 16:5 (6:2, 3:0, 6:1, 1:2)

26.05.2018. Палилула – Војводина 12:7 (3:2, 3:1, 4:2, 2:2)
27.05.2018. Војводина – Палилула 8:5 (4:2, 0:2, 3:0, 1:1)

ФИНАЛЕ

09.06.2018. Палилула – Црвена звезда 4:9 (1:0, 0:2, 2:3, 1:4)
10.06.2018. Црвена звезда – Палилула 7:3 (1:0, 2:1, 2:0, 2:2)

 

СЕЗОНА 2017

[matches league_id=19 mode=]

[standings league_id=19 logo=false]

ГРУПА ЗА ПЛАСМАН ОД 1-4. МЕСТА

[matches league_id=25 mode=]

[standings league_id=25 logo=false]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

20.05.2017. Таш 2000 – Војводина 3:9
21.05.2017. Војводина – Таш 2000 15:7

19.05.2017. Врачар – Црвена звезда 7:6
21.05.2017. Црвена звезда – Врачар 7:3

ФИНАЛЕ

26.05.2017. Црвена звезда – Војводина 14:6
28.05.2017. Војводина – Црвена звезда 13:12