Млађе категорије

Припремио: Мирослав Миливојевић

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 30.05. до 06.08.2023.

Звездине кадеткиње Симона Матеска и Лана Мијачић су наступиле за репрезентацију Србије на Првенству Балкана у Софији, где је освојено 1. место и златна медаља.
Јуниорке Црвене звезде Вишња Жигић и Невена Сајић у наступиле за репрезентацију Србије не Првенству Балкана у Брчком, где је освојено 1. место и златна медаља.
Звездини кадети Алекса Старовић и Лука Степановић су наступили за репрезентацију Србије на Првенству Балкана у Тирани, где је освојено 1. место и златна медаља.
Звездини пионири Богдан Томашвић, Алекса Шкорић и Балша Перић су наступили за пионирску репрезентацију Србије на Првенству Балкана у Тирани, где је освојено 3. место и бронзана медаља.
Првенство државе за јуниоре: 4. Црвена звезда. Првенство државе за пионире: 2. Црвена звезда. Првенство државе за кадете: 2. Црвена звезда. Првенство државе за предпионире: 2. Црвена звезда. Првенство државе за јуниорке: 2. Црвена звезда. Првенство државе за кадеткиње: 5. Црвена звезда.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 03.04. до 29.05.2023.

Првенство државе за пионире: 2. Црвена звезда. Првенство државе за кадете: 2. Црвена звезда. Првенство државе за предпионире: 2. Црвена звезда. Првенство државе за јуниорке: 2. Црвена звезда. Првенство државе за кадеткиње: 5. Црвена звезда.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 11.08. до 17.10.2022.

Првенство Балкана за јуниорке у Румунији (Миовени): Андреа Томовић је наступила за репрезентацију Србије, која је освојила 1. место и златну медаљу.
Првенство Балкана за јуниоре у Тирани (Албанија): Страхиња Кљајић, Вукашин Ристић, Данило Илић и Стефан Ранковић су наступили за репрезентацију Србије, која је освојила 3. место и бронзану медаљу.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 03.06. до 10.08.2022.

Медитеранске игре у Алжиру (Оран): Тара Таубнер је наступила за репрезентацију Србије, која је освојила 3. место и бронзану медаљу.
Првенство Европе за млађе сениорке у Италији (Черињоли): Тара Таубнер и Тијана Врцељ су наступиле за репрезентацију Србије, која је освојила 2. место и сребрну медаљу.
Лука Степановић и Владимир Цаковић су наступили за репрезентацију Србије на Првенству Балкана за кадете у Новом Саду, где је освојено 3. место и бронзана медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 05.04. до 02.06.2022.

Финални турнир Првенства државе за кадеткиње у Нишу: 1. Црвена звезда (Теа Стојановић, Вида Матовић, Вишња Жигић, Сташа Стаменковић, Ана Савић, Андреа Станојевић, Андреа Симовски, Мила Зорић, Лана Мијачић, Марина Јапунџа, Ана Дубљевић, Петра Јоунис, Сара Обреновић, Тамара Ступар. Тренер: Алма Бешлагић Добричанин).

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 03.05. до 20.06.2021.

Финални турнир Првенства државе за кадете у Новом Саду – Звездини резултати: Раднички (КГ) 3:0; Ниш 3:0; Пролетер (ЗР) 3:1 и у финалу Војводина 3:2. Коначно: 1. Црвена звезда (Страхиња Кљајић, Данило Илић, Петар Лазић, Урош Милорадовић, Андреј Поповић, Вељко Стојић, Димитрије Јоковић, Павле Булатовић, Лука Степановић, Страхиња Филиповић, Ђорђе Дуњић, Вукашин Ристић, Богдан Миладиновић, Никола Павловић. Тренер: Дарко Горуновић).

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 16.07. до 19.10.2020.

Тара Таубнер и Тијана Врцељ су наступиле за репрезентацију Србије на Првенству Европе за јуниорке у Зеници и Осијеку, где је освојено 2. место и сребрна медаља.
Ања Кујунџић је наступила за кадетску репрезентацију Србије на Првенству Европе у Подгорици, где је освојено 3. место и бронзана медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 20.05. до 17.07.2019.

Финални турнир Првенства државе за кадете у Новом Саду: 1. Црвена звезда (Огњен Никетић, Душан Николић, Димитрије Јоковић, Стефан Фет, Веселин Вукадиновић, Лука Трифовић, Јован Вељовић, Павле Лалић, Александар Узелац, Марко Миленковић, Миленко Козић, Вукашин Матић, Никола Васиљковић, Вељко Машуловић. Тренери: Ненад Живановић и Рашко Јовановић).
Милица Милуновић и Тара Таубнер су наступиле за јуниорску репрезентацију Србије на Првенству Балкана у Анкари, где је освојено 2. место и сребрна медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 26.03. до 19.05.2019.

Финални турнир Првенства државе за јуниоре у Краљеву – Звездини резултати: Лаки Стар (БГ) 3:0; Рибница (КР) 3:1; Ужице 3:0; Металац (ГМ) 3:2 и у финалу Рибница 3:0. Коначно: 1. Црвена звезда (Огњен Никетић, Лука Николић, Душан Николић, Филип Трифуновић, Стефан Фет, Алекса Николић, Веселин Вукадиновић, Данило Николић, Лука Трифовић, Лука Тадић, Јован Вељовић, Никола Мељанац, Марко Миленковић, Миленко Козић. Тренери: Ненад Живановић и Рашко Јовановић).

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 20. 07. до 04. 10. 2018.

Никола Мељанац и Лука Тадић су наступили за репрезентацију Србије на Првенству Блкана за јуниоре у Бијељини, где је освојено 1. место и златна медаља.
Стефан Фет и Вељко Машуловић су наступили за репрезентацију Србије на Првенсту Балкана за кадете у Ваљеву, где је освојено 2. место и сребрна медаља.
Стефана Пакић је наступила за репрезентацију Србије на Првенству Балкана за пионирке у Сомбору, где је освојено 2. место и сребрна медаља.
Првенство Балкана за јуниорке у Чачку: Јелена Делић и Милица Милуновић су наступиле за репрезентацију Србије, где је освојено 1. место и златна медаља.
Меморијал Драган Шакота- Шале за сениорке у Београду – Звездини резултати: Динамо (ПА) 3:1 и ТЕНТ 0:3.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 21. 05. до 19. 07. 2018.

Никола Мељанац и Лука Тадић су наступили за репрезентацију Србије на Првенству Балкана за јуниоре у Бијељини, где је освојено 1. место и златна медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 27. 03. до 20. 05. 2018.

Финални турнир Првенства државе за кадете у Краљеву и Матарушкој Бањи – Звездини резултати: Топличанин 3:0; Кикинда 3:0; ВГСК 3:2 и у финалу Блок Аут 3:0. Коначно: 1. Црвена звезда (Лука Тадић, Лука Трифовић, Алекса Младеновић, Алекса Николић, Стефан Фет, Лука Николић, Милош Атељевић, Миленко Козић, Душан Николић, Ђорђе Мијовић, Веселин Вукадиновић, Павле Нинковић. Тренер: Ненад Живановић).

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 22. 05. до 21. 07. 2017.

Финални турнир Првенства државе за кадете у Матарушкој Бањи и Краљеву – Звездини резултати: Лаки стар (БГ) 3:0; Ужице 3:0; ВГСК (Велико Градиште) 3:2 и у финалу Блок аут (БГ) 3:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Драгутин Лекић, Богдан Петровић, Алекса Николић, Лука Тадић, Алекса Павић, Алекса Младеновић, Никола Мељанац, Лука Николић, Стефан Фет, Амар Лујиновић, Милош Атељевић, Филип Трифуновић. Тренер: Ненад Живановић).
Првенство Балкана за јуниорке на Палама (Б и Х) – за репрезентацију Србије су наступиле: Ана Јакшић, Вања Букилић, Тамара Радмиловић и Анастасија Секулић, где је освојено 1. место и златна медаља.
Првенство Балкана за пионирке у Софији – за репрезентацију Србије су наступиле: Андреа Тишма и Ивана Недељковић, где је освојено 2. место и сребрна медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 19. 04. до 21. 05. 2017.

Финални турнир Првенства државе за пионирке у Ваљеву – Звездини резултати: Србијанка (ВА) 3:0; НС Волеј 3:0; Борац (Ч) 3:0 и у финалу Панонија (Бачка Паланка) 3:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Анђела Аџић, Анђела Грујичић, Ана Јовановић, Милица Лазић, Андреа Тишма, Јелена Миловановић, Ивана Недељковић, Стефана Пакић, Марица Ћелић, Ања Радмиловић, Наталија Чолаковић, Милица Коћовски. Тренери: Саша Ђурић и Никола Милосављевић).
Финални турнир Првенства државе за јуниорке у Старој Пазови – Звездини резултати: Срем 3:1; Клек 3:0; Динамо (П) 3:0 и у финалу Јединство (СП) 3:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Мила Ђорђевић, Ана Јакшић, Милица Милуновић, Анастасија Секулић, Дејана Лекић, Ивана Недељковић, Вања Букилић, Невена Видојевић, Тамара Радмиловић, Ања Ашоња, Ива Вранић, Миа Зеремски. Тренери: Никола Милосављевић и Александар Цветковић).
Финални турнир Првенства државе за кадеткиње у Атеници и Прељини: 2. Црвена звезда.