Насловна Резултати и табеле Кошарка Кошаркашка лига Србије

Кошаркашка лига Србије

СЕЗОНА 2019

СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ

Група А

[matches league_id=72 mode=]

[standings league_id=72 logo=false]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

02.06.2019. Црвена звезда мтс – Мега Бемакс 83:72 (12:17, 26:23, 20:17, 25:15)
04.06.2019. Мега Бемакс – Црвена звезда мтс 91:96 (25:24, 25:25, 22:24, 19:23)

03.06.2019. Партизан НИС – ФМП 93:75 (21:16, 27:21, 23:24, 22:14)
05.06.2019. ФМП – Партизан НИС 88:85 (19:22, 18:23, 26:15, 25:25)
07.06.2019. Партизан НИС – ФМП 97:59 (23:12, 29:16, 22:17, 23:14)

ФИНАЛЕ

10.06.2019. Црвена звезда мтс – Партизан НИС 98:94 (30:22, 18:18, 25:28, 25:26)
12.06.2019. Партизан НИС – Црвена звезда мтс 73:72 (17:9, 19:20, 13:24, 24:19)
15.06.2019. Црвена звезда мтс – Партизан НИС 96:90 (22:18, 26:27, 20:19, 28:26)
17.06.2019. Партизан НИС – Црвена звезда мтс 75:76 (23:16, 19:18, 10:18, 23:24)

 

СЕЗОНА 2018

Група А

[matches league_id=45 mode=]

[standings league_id=45 logo=false]

ПЛЕЈ-ОФ

ЧЕТВРТФИНАЛЕ

21.05.2018. Црвена звезда мтс – Вршац 89:50 (21:11, 29:16, 19:13, 20:10)
23.05.2018. Вршац – Црвена звезда мтс 82:109 (19:33, 21:28, 21:26, 21:22)

21.05.2018. Борац – Динамик 83:75 (25:19, 15:26, 23:10, 20:20)
23.05.2018. Динамик – Борац 81:70 (19:8, 17:26, 15:22, 30:14)
25.05.2018. Борац – Динамик 85:77 (16:20, 32:15, 19:23, 18:19)

22.05.2018. ФМП – Златибор 102:53 (26:13, 31:14, 27:10, 18:16)
24.05.2018. Златибор – ФМП 87:94 (13:22, 30:29, 28:20, 16:23)

22.05.2018. Партизан НИС – Мега Бемакс 97:68 (22:20, 22:14, 30:17, 23:17)
24.05.2018. Мега Бемакс – Партизан НИС 79:93 (26:20, 20:26, 20:24, 13:23)

ПОЛУФИНАЛЕ

28.05.2018. Црвена звезда мтс – Партизан НИС 87:62 (23:15, 18:18, 20:19, 26:10)
30.05.2018. Партизан НИС – Црвена звезда мтс 73:81 (18:21, 20:16, 24:20, 11:24)

29.05.2018. ФМП – Борац 71:69 (20:14, 14:17, 17:19, 20:19)
31.05.2018. Борац – ФМП 64:59 (11:18, 15:17, 15:13, 23:11)
03.06.2018. ФМП – Борац 77:56 (25:22, 19:19, 14:9, 19:6)

ФИНАЛЕ

07.06.2018. Црвена звезда мтс – ФМП 84:83 (24:25, 14:11, 18:25, 28:22)
09.06.2018. ФМП – Црвена звезда мтс 62:68 (20:10, 14:29, 16:18, 12:11)
11.06.2018. Црвена звезда мтс – ФМП 97:88 (21:26, 35:21, 21:19, 20:22)

СЕЗОНА 2016/17

[matches league_id=24 mode=]

[standings league_id=24 logo=false]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

06.06.2017. Црвена звезда мтс – Мега Лекс 85:70
08.06.2017. Мега Лекс – Црвена звезда мтс 75:84

07.06.2017. Партизан НИС – ФМП 91:96
09.06.2017. ФМП – Партизан НИС 78:68

ФИНАЛЕ

12.06.2017. Црвена звезда мтс – ФМП 94:66
14.06.2017. ФМП – Црвена звезда мтс 76:91
16.06.2017. Црвена звезда мтс – ФМП 87:57