Котор по киши поздравио Звездин караван

32

Црвена звезда путем великог летњег каравана тренутно обилази градове Црне Горе. Након Бара и Будве, пехар Лиге шампиона и овогодишња дупла круна је стигла у Котор на ново звездашко дружење, а упркос кишовитом времену црвено-бели навијачи су оправдали епитет Звездиног града.

Другу годину заредом Црвена звезда је посетила Котор. Стари приморски град, смештен у Бококоторском заливу, је претходног лета на спектакуларан начин угостио највредније пехаре и апсолутно доказао верност нашем клубу. Поново се очекивало сјајно дружење подно велелепних зидина старовековног града, на месту испред главних Градских врата Котора, где је и постављена Звездина фан зона. Међутим, лоши временски услови су пратили црвено-бели аутобус током читавог дана, а киша је претила да “поквари” сам догађај.

Ипак навијачи из Котора се нису дали омести, те су у великом броју кренули према фан зони и пулту за чланство. Ту се брзо створио ред, а 55 звездаша је на званичан начин путем чланске карте појачало нашу звездашку породицу. Уследило је традиционално фотографисање са трофејима путем којег је наш 12. играч из овог града стекао непроцењиву успомену.

Звездашка музика је била снажнија од кише, а оно што сада већ можемо да кажемо по традицији је да су у дружењу предњачили најмлађи навијачи, који су стигли да изблиза погледају пехар Лиге шампиона.

Црвена звезда већ сутра наставља свој пут када ће обићи претпоследњи град у Црној Гори у оквиру овогодишњег летњег каравана, а у питању је Херцег Нови. Позивамо све звездаше да и сутра буду део црвено-беле фан зоне од 18 до 21 час.

Претходни текстОдлични резултати Звездиних пливача на „Трофеју Београда“
Следећи текстПродаја карата за трећу утакмицу почиње у петак