Звездин караван заблистао у Ваљеву

29

Након два дана паузе Звездин велики летњи караван је у сарадњи са компанијом „Моцарт“ наставио свој пут, а данашњи град који смо посетили је Ваљево, које је за сада са 111 чланова највећим бројем појачало црвено-белу породицу.

Неписано правило које постаје традиција каже да је Звезда сваког лета у Ваљеву путем каравана. Овај град у западној Србији познат је по страственим присталицама црвено-белих.

На самом дочеку данас у 18 часова на Градском тргу окупио се огроман број наших навијача у обележјима који су поздравили ову клупску акцију. Такође, на старту дружења је пристигло прегршт породица, што нас је посебно обрадовало и доказало да је љубав према Звезди ствар кућног васпитања.

У Ваљеву је владала сјајна атмосфера, а осмеси на лицима су били видљиви како код најмлађих, који су уживали у игрицама са Звезданом Звезданићем, тако и код искуснијих навијача. Међутим, негде око 20 часова киша је нарушила одличну атмосферу. Без обзира на то, многи звездаши из овог града су искористили прилику да се учлане у клуб и обнове чланске карте, па је самим тим Ваљево у досадашњем току каравана оборило рекорд са 111 нових чланова.

Убрзо се очекује наставак црвено-белог каравана , који ће ускоро кренути пут Црне Горе, а навијачи могу да очекују највредније пехаре у њиховом граду по следећем распореду:

12. јун – Бар

13. јун – Будва

14. јун – Котор

15. јун – Херцег Нови

17. јун – Никшић

18. јун – Требиње

19. јун – Невесиње

20. јун – Гацко

22. јун – Вишеград

Претходни текстЗвездин подмладак најбољи на „Купу Сребрног језера“
Следећи текстЗвездина петорка у младој репрезентацији