Звездина петорка у младој репрезентацији

24

Позив новог селектора младе репрезентације Србије је стигао на адресу пет фудбалера нашег клуба, који ће у периоду од 12. до 18. јуна боравити са националним тимом на Убу.

Фудбалери Црвене звезде су се одмах по завршетку сезоне 2022/23 упутили на заслужене одморе, како би спремни дочекали нове обавезе. Пре повратка на стадион “Рајко Митић” обавезе са репрезентацијом поред Страхиње Ераковића који је добио позив селектора А селекције, ће имати и петорица играча, који ће бити део младе репрезентације Србије.

Позиве су добили првотимци нашег клуба Стефан Лековић, Стефан Митровић и Никола Митуљикић док су се на списку нашли и играчи који су претходну полусезону провели на позајмици – Никола Станковић и Владимир Лучић.

Орлићи у јуну месецу неће имати званичних провера, а боравак на Убу од 12. до 18. јуна ће бити искоришћен за рад и уигравање, као и привикавање на захтеве селектора Душана Ђорђевића.

Млада репрезентација Србије почиње квалификације за Европско првенство 12. септембра против Азербејџана, а у групи се још налазе Енглеска, Украјина, Северна Ирска и Луксембург.

Претходни текстЗвездин караван заблистао у Ваљеву
Следећи текстЈош једна победа и титула – 23. по реду!