Ђуровски: Добра припрема за финале Купа

56

Тренер Црвене звезде Бошко Ђуровски показао је приврженост клубу и велику храброст када је преузео Црвену звезду три кола пре краја. У тим утакмицама забележио је све победе уз гол разлику 11:1.

Честитам мојим играчима на убедљивој победи као и играчима Радничког на доброј партији. Играчи Црвене звезде показали су данас вољу и жељу и овај сусрет нам је био одлична припрема за Куп следеће недеље. Ову прилику такође користим да честитам вечитом ривалу на освојеној титули. Покушали смо у финишу да променимо неке ствари, али нисмо имали довољно времена да променимо много тога. Сада нам остаје да се одморимо, психолошки спремимо, анализирамо игру ривала и освојимо Куп Србије — истакао је Ђуровски.

Шеф стручног штаба осврнуо се и на игре јуниора, Луке Аџића и Вање Вучићевића.

Реч је о двојици талентованих момака. Мислим да их данас није слушала лопта. Обојица имају велики потенцијал и квалитет. Лука је дете из наше Омладинске школе и они су будућност овог клуба. Носе се са великим притиском, тога сам свестан јер се сећам како сам ја улазио у први тим. Играчи из нашег јуниорског погона су Звездина снага за будућност — констатовао је тренер најтрофејнијег српског клуба.

Претходни текстПобеда црвено-белих за крај Суперлиге
Следећи текстБоаћи: Голови за саиграче и навијаче