Обавештење за све власнике сезонских карата – Панатинаикос

7

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је наредне три утакмице у календару као домаћин принуђен да игра у хали „Александар Николић“.

Наш тим биће домаћин екипама Панатианикоса (01.11.2024) и АЛБЕ (07.11.2024) у мечевима 7. и 8. кола Евролиге, као и меч 7.кола АБА лиге против Цедевита Олимпије (04.11.2024).

Као клуб још једном желимо да се захвалимо свим Звездашима који су купили сезонске карте нашег клуба и то у великом броју – који премашује капацитет дворане у којој ћемо организовати наредне утакмице!

Клуб ће због тога организовати специјално за ову прилику онлине налог (платформу) на којој ће сви власници сезонских карата моћи да се пријаве, изјасне и евидентирају да ли долазе на утакмицу против Панатинаикоса.

Свима који из неког разлога неће бити у могућности да дођу у петак у Халу Александар Николић, сезонске карте ће бити привремено „угашене“ за ту утакмицу – како би сви остали имали макар и најмањи комфор за меч који нас очекује!

Искрено жалимо због ситуације у којој смо се нашли, на коју као клуб нисмо могли да утичемо. Због свега наведеног – неће бити продаје дневних карата за утакмицу у петак!

Клуб ће се огласити још једним саопштењем око свих детаља и инструкција око уласка у дворану у петак, али и око детаља, пријаве и евидентирања свих оних који неће доћи у петак у дворану.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЗвездини бисери – Омладинци и кадети продужили низ
Следећи текстКарте за Текстилац у продаји