Милојевић: Значила би нам испуњена Маракана

21

Фудбалери Црвене звезде сутра од 19 часова дочекују ТСЦ на Маракани у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије, а о значају тога да на стадиону буде што више навијача говорио је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Значило би нам да на Маракани буде што више навијача, као и увек. Немам дилему да ће публика доћи у великом броју – почео је Милојевић.

У теорији, Звезда већ сутра може да постане шампион Србије за актуелну такмичарску годину.

Не размишљам о томе. Гледам плеј-оф као неко мини првенство, јер ту је седам утакмица са најбољим тимовима у Србији и 21 бод у игри. Ако гледамо то, ТСЦ је испред нас. Ми свакако желимо да будемо што бољи у свакој утакмици до краја сезоне.

Говорио је Милојевић и о изјави тренера нашег наредног противника након утакмице у Бачкој Тополи одиграној у марту ове године.

Нисам разговарао са њим о томе шта је тиме хтео да каже, а и не видим зашто бих. Није то питање за мене свакако. Та утакмица је била у марту, а у фудбалу све што је било јуче се заборавља. Као тренер, гајим симпатије и поштовање према ТСЦ-у и Лазетићу. Играју добро, имају континуитет и систем. Не бих се бавио изјавма других тренера свакако – закључио је Милојевић.

Претходни текстУ сусрет противнику – ТСЦ
Следећи текстПрилика да звездаши поздраве Милојевића, добија признање против ТСЦ