Тема дана | Школа у коју иду Звездини елитни играчи

30

ФК Црвена звезда од оснивања Елитне групе сарађује са приватном средњом школом „Ушће“ у којој се већина црвено-белих дечака едукује. У новом издању емисије „Тема дана“ можете видети како један дан у школи изгледа за нашег омладинца, Вељка Вукојевића, односно кадета – Игора Бубању.

Већ шест месеци идемо у ову школу, чланови смо Елитне групе и за сада успешно усклађујемо наставу са тренинзима, а то не бисмо могли да нам професори и директор не излазе у сусрет, као и тренери, што нам много значи. Надамо се да ћемо наставити да се слажемо и да ће нам бити све боље. Све је ствар организације, клуб нам омогућава превоз до школе, у којој проводимо сваки дан од 9 до 13 часова, а са професорима се договарамо када ћемо одговарати који предмет за оцену – истакли су Вукојевић и Бубања.

Најбољи стрелац омладинске селекције Црвене звезде – Вељко Вукојевић је нагласио да му је омиљени предмет енглески језик.

Омиљени предмет ми је енглески, с обзиром да сам га од малена заволео, када сам ишао на приватне часове, а овде допуњавам своје знање – рекао је Вукојевић.

Средња школа „Ушће“ има 11 смерова, док Вељко Вукојевић похађа смер физиотерапеута у спорту, а Игор Бубања учи за економског техничара.

Претходни текстЦрвено-бели можда некомплетни, али мотивисани дочекују Жалгирис
Следећи текстУ сусрет противнику – Вождовац