Београдски дерби у Евролиги привукао пажњу светских медија

43

Док се КК Црвена звезда Меридианбет интензивно припрема за наставак пакленог ритма и још једног дуплог кола Евролиге, одјеци ’’вечитог дербија’’, оног четвртог евролигашког у историји су готово једнако снажни.

Сам поглед на црвено-белу ’’Штарк арену’’ био је утисак за себе. Не само за оне који су имали ту част и привилегију да уживо присуствују истинском спектаклу који су режирали Звездини навијачи, а као главни актери непогрешиво спровели у дело црвено-бели кошаркаши. Тај црвено-бели талас који је креиран са трибина носио је енергију која се увукла под кожу сваком који је имао то вредно парче карте са догађаја за памћење. Била је то рекордна посета ако говоримо о целокупном току досадашње сезоне 2023/2024 у Евролиги. 20.143 представника најбољих навијача на свету певало је као један, а ту јединствену слику какву само црвено-бела породица може да пошаље у свет погледало је 32 одсто тржишта које је пратило утакмицу путем малих екрана.

У време када друштвене мреже доминирају готово невероватно звучи чињеница да је више од 45 милиона прегледа широм света сакупио садржај који су КК Црвена звезда Меридианбет, Званични канал Евролиге, ESPN, „Blacher Report“… и друге бројне платформе пласирали путем својих канала.

Једно је сигурно и бројке показују да се у четвртак 04.01.2024. исписала још једна страница историје великог ривалства. Црвено-бела арена обишла је свет!

Претходни текстЦрвено-бели завршили тестирања
Следећи текстПлан припрема Звездиних првотимаца