Звездаши на каљењу – Лучић подиже форму

4

У викенду за нама је чак седам фудбалера на каљењу забележило наступе на теренима широм Србије. Највише се истакао Ебенезер Анан, који је уписао нову асистенцију у дресу ОФК Београда, а Владимир Лучић је имао запажену улогу у победи екипе ИМТ над Текстилцем, те је показао да се из тешке повреде вратио још јачи и бољи.

‍Стамени штопер нашег клуба, који је на позајмици у Новом Пазару – Андреј Ђурић, приказао је одличну партију у победи свог тима над Железничаром у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. У веома тврдој утакмици, Ђурић је успео да остане смирен током свих 90 минута, те је сјајним постављањем, осећајем за простор и хитрим реакцијама успевао да одбије све налете панчевачке екипе. Уз Ђурића, на терену се нашао и Јован Митуљикић, те је у самом финишу утакмице унео на терен прекопотребну свежину, а меч је завршен минималном победом гостујуће екипе.

У дербију на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду, Војводина је дочела ОФК Београд, а у дресу Романтичара су наступила чак три фудбалера нашег тима која су у екипи са Карабурме на каљењу. У поразу од 2:1, минуте су уписали Ебенезер Анан, Едмунд Адо и Никола Митуљикић. Још једном се највише истакао супербрзи Ебенезер Анан, који из меча у меч потврђује да има и одличан центаршут. Овог пута је у првом минуту утакмице асистирао Виљтеру за рану предност гостујућег тима. Едмунд Адо је командовао средином терена, али је у 64. минуту зарадио други жути картон на утакмици. Никола Митуљикић је пружио још једну веома добру партију, у којој је чуварима правио много проблема продорима по десном боку игралишта.

У убедљивој победи екипе ИМТ над Текстилцем (3:0), сјајних 75. минута је уписао Владимир Лучић. Брзоноги крилни фудбалер се вратио из тешке повреде, те показује да га она није омела и да је у потпуности спреман за наставак такмичења. Константно је вршио велики притисак на противничке дефанзивце, те је у транзиционим нападима био велика претња по екипу Текстилца.

Урош Кабић је у поразу Чукаричког од вечитог ривала резултатом 3:1, уписао пет минута на терену.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Андреј Ђурић (Нови Пазар) – 90 минута у победи над Железничаром (0:1)
Ебенезер Анан (ОФК Београд) – 89 минута у поразу од Војводине (2:1)
Едмунд Адо (ОФК Београд) – 64 минута у поразу од Војводине (2:1)
Владимир Лучић (ИМТ) – 75 минута у победи над Текстилцем (3:0)
Никола Митуљикић (ОФК Београд) – 90 минута у поразу од Војводине (2:1)
Јован Митуљикић (Нови Пазар) – 3 минута у победи над Железничаром (0:1)
Урош Кабић (Чукарички) – 5 минута у поразу од Партизана (3:1)

Претходни текстОдржана комеморација за Томислава Тому Милићевића
Следећи текстПродати исток и запад, последњи контингент карата за Барселону у суботу