Путуј са црвено-белима у Мадрид и подржи кошаркаше у 5. колу Евролиге

9

КК Црвена звезда Меридианбет је у сарадњи са дугогодишњим партнерима из агенције „Champions Travel“ припремио ново путовање на евролигашко гостовање – 5. коло у Мадриду.

Утакмица са краљевским клубом на програму је у четвртак 24. октобра у Wizinkцентру у 20:45.

Овај аранжман обухвата пут до Мадрида и смештај у хотелу Casa de las Artes Meliá Collection 4* (две ноћи). Цена по особи за смештај у једокреветној соби износи: 1.100 евра, док је цена по особи за смештај у двокреветној соби 790 евра.

Цена путовања УКЉУЧУЈЕ: чартер лет на релацији Београд-Мадрид / Мадрид -Задар-Београд, аеродромске таксе, 2 ноћења са доручком (доручак – шведски сто), трансфере од аеродрома до хотела, од хотела до аеродрома и трошкове организације путовања.

Цена путовања НЕ УКЉУЧУЈЕ: улазницу за утакмицу, међународно путно осигурање и индивидуалне трошкове путника.

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА:

23.10.2024. | 1. дан: БЕОГРАД – Мадрид
Полазак авиона за Мадрид – у 17:00; након слетања у Мадрид, трансфер до хотела; Смештај у хотел; слободно време за индивидуалне активности; ноћење.

24.10.2024. | 2. дан: Мадрид
Доручак; слободно време за индивидуалне активности; самостални одлазак до хале Wиззинк у Мадриду, где се са почетком од 20:45 игра утакмица између Реал Мадрида и КК Црвена звезда Меридианбет; након утакмице повратак у хотел у сопственој режији; Ноћење.

25.10.2024. | 3. дан: Мадрид – БЕОГРАД
Доручак. Напуштање соба и одјава из хотела са поласком најкасније до 08:30. Полазак авиона за Задар у 11:00, а након искрцавања екипе у Задру наставак лета за Београд. Долазак у Београд. КРАЈ ПРОГРАМА

Хотел у Мадриду – Casa de las Artes Meliá Collection 4*:

https://www.melia.com/en/hotels/spain/madrid/casa-de-las-artes-melia-collection

Напомена: Агенција Champions у сарадњи са КК Црвена звезда за све пријављене путнике (и пакет аранжман, као и оне који узимају само авионске карте), обезбеђује улазнице за утакмицу (уколико је потребно).

ВАЖНА НАПОМЕНА: За све навијаче који желе да путују са екипом, а смештај и боравак у Мадриду организују у сопственој режији, “Champions Travel” и КК Црвена звезда обезбедили су и ту могућност. За ову опцију, цена авионских карата до Мадрида и из Мадрида назад до Београда износи 400 евра.

За више информација можете контактирати организатора путовања на следеће телефоне и мејл: 011 4048 570 / 011 4048 571 или путем е-маила: info@championstravel.rs;

Буди уз црвено-беле кошаркаше у Мадриду!

Претходни текстЗвездини бисери – Пионири славили у вечитом дербију
Следећи текстСписак путника за Монте Карло