Омладинци спремни за Монако

7

Јуниори нашег клуба ће у уторак, 22. октобра, од 13 часова гостовати Монаку у оквиру трећег кола Лиге шампиона за младе. Шеф стручног штаба омладинског састава Црвене звезде – Ненад Милијаш је изнео очекивања пред дуел у Монте Карлу.

– Нова утакмица у Лиги шампиона ће поново бити прилика за доказивање на великој сцени. Играћемо против врло доброг тима, који је до сада показао квалитет у већ два одиграна меча. Пред играчима је још један празник фудбала, као што сам већ претходно истицао на њима је да пруже максимум и уживају. Самим тим што имамо прилику да се надмећемо са одличним фудбалским академијама и учимо, а уз то и напредујемо то је за нас изузетно значајно. Желимо да се такмичимо са најбољима и да константно растемо из меча у меч. Супроставићемо се озбиљном противнику, физички доминантном и потрудићемо се да репрезентујемо Црвену звезду на прави начин на европској сцени – истакао је Ненад Милијаш.

Најмлађи у екипи – Василије Костов је мотор везног реда наших јуниора, а фудбалер рођен 2008. године са нестпљењем очекује нови сусрет у Лиги шампиона.

– Иза нас је репрезентативна пауза, а након тога добра утакмица у првенству против Металца. Подигли смо самопоуздање што је битно за нас као тим. Добро се познајемо и у екипи влада позитивна атмосфера. Једва чекам меч са Монаком, јер знамо да се ради о снажном противнику. Савладали су Барселону, а потом претрпели пораз од Динама на гостујућем терену. Стручни штаб нас је припремим за утакмицу, као и на захтеве које желе да испунимо. Самим тим верујем да можемо уз наш квалитет и добру припрему меча да стигнемо до позитивног резултата. Радујемо се утакмици и што ћемо имати прилику да се боримо за Звездине боје у Лиги шампиона – рекао је млади Костов.

Меч омладинских тимова Монака и Црвене звезде је заказан за 13 сати у уторак, 22. октобра, док ће директан пренос бити доступан на Звезда ТВ.

Претходни текстНинков: Уз велику подршку навијача у Монте Карлу до позитивног резултата
Следећи текстМоћна Звезда срушила шампионке са 33 поена разлике