Нинков: Уз велику подршку навијача у Монте Карлу до позитивног резултата

8

Фудбалери Црвене звезде ће у оквиру трећег кола Лиге шампиона гостовати екипи Монака у Монте Карлу, а утакмица ће бити одиграна у уторак од 18 часова и 45 минута. Бивши фудбалер и капитен нашег клуба Павле Нинков, сматра да црвено-бели, уз велику подршку наших навијача са трибина, могу да стигну до позитивног резултата.

Некадашњи десни бек нашег тима је провео шест сезона у Лиги 1 играјући у редовима Тулуза, те је добро упознат са квалитетом, као и карактеристикама Монака.

– Монако је екипа која је константно у врху француског фудбала. Њихова лига је таква да се игра веома снажно и физички захтевно, са доста снаге и трчања, те су и сами играчи Монака сигурно феноменално припремљени, на шта треба да се обрати посебна пажња. То је једноставно оно што захтева француска лига, те су сви играчи клуба из Монте Карла на високом нивоу физичке спреме – почео је бивши дефанзивац Црвене звезде.

Према мишљењу Павла Нинкова, концентрација ће изабраницима Владана Милојевића бити потребна током свих 90 минута утакмице у уторак.

– Монако је веома добар тим, те их не треба олако схватити. Сви играчи морају бити концентрисани током комплетне утакмице, те бити свесни да су противнички фудбалери веома спремни и да не смеју да посустају ни у једном тренутку.

Црвена звезда ће имати велику подршку навијача на далеком гостовању.

– Сигурно ће играчи имати огромну подршку наших навијача, без обзира на то што се меч игра у Монте Карлу. Ако добро уђемо у утакмицу, уз подршку великог броја звездаша, не сумњам да ћемо моћи да изборимо позитиван резултат – подвукао је Павле Нинков.

Претходни текстЗвезда наставила победнички низ
Следећи текстОмладинци спремни за Монако