Црвена звезда Меридианбет у Подгорици против непоражене Будућности

13

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет одрадиће у недељу тренинг након кога ће отпутовати за Подгорицу где их у понедељак очекује дерби 5.кола АБА лиге против екипе Будућности.

Сама чињеница да је Будућност за сада непоражена говори да црвено беле очекује изузетно тежак посао и утакмица, посебно након београдског спектакла и меча са Барселоном у коме су поражени након продужетка.

Ипак, пре пута у Мадрид, сада се фокус окреће ка Морачи где се у понедељак од 19 сати игра утакмица:

Играмо против тима који је до сада непоражен у АБА лиги. Та чињеница показује њихов квалитет уз добру кошарку коју играју. Ми зато морамо да будемо потпуно спремни да одговоримо на њихову енергију и да одиграмо врло паметну утакмицу – рекао је тренер Сферопулос који ће у понедељак имати све играче на располагању за овај меч.

Рокас Гедраитис: – Добро познајемо екипу Будућности, играју на домаћем терену, и на старту ове сезоне играју јако добро о чему говори и резултат, без пораза су. Очекује нас тежак посао, играју изузетно агресивно са пуно енергије, имаће своје навијаче иза себе. Међутим, ми желимо победу, али ћемо морати да одиграмо добру утакмицу, да се придржавамо договора из свлачионице, да уведемо меч у наш ритам – рекао је литвански интернационалац.

Екипа се након Подгорице одмах враћа за Београд и почиње припреме за утакмицу са Реалом која следи током недеље у Евролиги.

Претходни текстПетарда кадета против Телеоптика
Следећи текстЗвезда наставила победнички низ