Илићев хет-трик на 50. утакмици

3

Фудбалери Црвене звезде су савладали Раднички из Ниша са 5:1, а на мечу 12. кола се истакао везни играч наше екие – Лука Илић, који је одиграо 50. меч у црвено-белом дресу и постигао хет-трик.

‍Инспирисан је био Илић на мечу против Радничког, те је на сјајан начин обележио јубилеј у вољеном клубом. Наиме Звездино дете је рачунајући оба мандата у нашем клубу одиграло укупно 50 утакмица у црвено-белом дресу.

Побринуо се Лука Илић да улепша 50. меч у Звезди, те је са три поготка обезбедио хет-трик и то у првом полувремену. Момак који је одрастао иза југа Маракане је до првог гола стигао у четвртом минуту, када је узео лопту готово на половини терена, а затим прошао поред неколико играча Радничког и у стилу највећих мајстора пласирао лопту у мрежу противничког тима.

Одлично се кретао Илић у 33. минута, када је сјајно испратио центаршут Родића и главом затресао мрежу Радничког за други гол на мечу и дуплирану предност. Само десет минута касније првотимац нашег клуба се по трећи пут уписао у листу стрелаца, након сјајног волеј ударца.

Лука Илић је поред одиграних 50 утакмица уписао и девет голова у црвено-белом дресу, а будући да се Звездино дете налази у сјајној форми, верујемо да ће убрзо стићи и до десетог поготка у вољеном клубу.

Претходни текстПетарда Звездиних пионира у вечитом дербију
Следећи текстКатаи инспирисан против Радничког