Звезда угостила чланице удружења “Будимо заједно”

11

Црвена звезда се придружила обележавању Међународног месеца борбе против рака дојке. Управо тим поводом смо уочи утакмице против Радничког из Ниша на стадиону “Рајко Митић” угостили даме – чланице удружења “Будимо заједно”.

‍Посебне гошће су имале прилику да уживају у обиласку Звездиног Музеја, као и да уживо гледају утакмици између Црвене звезде и Радничког из Ниша, те присуствују новом тријумфу црвено-белих у домаћем првенству.

Подршку припадницама лепшег пола су пружили и играчи Црвене звезде и Радничког који су на терен изашли у мајицама са снажном поруком – “Превентива је твоја победа, прегледај се!”.

Удружење “Будимо заједно” окупља жене које боре са раком дојке, али и оне које су победиле највећег животног непријатеља и добиле најважнију битку. Рак дојке је најчешћи облик рака код жена у Србији. Сваке године се дијагностификује код око 4600, а више од 1600 жена изгуби живот, јер се многи случајеви открију прекасно. Рано откивање је кључно, а редовни прегледи значајно повећавају шансу за излечење.

Претходни текст„Црвено-бела крв“ 31. пут – Прикупљена 591 јединица крви
Следећи текстОбавештење за навијаче пред Монако