Звезда угостила чланице удружења “Будимо заједно”

9

Црвена звезда се придружила обележавању Међународног месеца борбе против рака дојке. Управо тим поводом смо уочи утакмице против Радничког из Ниша на стадиону “Рајко Митић” угостили даме – чланице удружења “Будимо заједно”.

‍Посебне гошће су имале прилику да уживају у обиласку Звездиног Музеја, као и да уживо гледају утакмици између Црвене звезде и Радничког из Ниша, те присуствују новом тријумфу црвено-белих у домаћем првенству.

Подршку припадницама лепшег пола су пружили и играчи Црвене звезде и Радничког који су на терен изашли у мајицама са снажном поруком – “Превентива је твоја победа, прегледај се!”.

Удружење “Будимо заједно” окупља жене које боре са раком дојке, али и оне које су победиле највећег животног непријатеља и добиле најважнију битку. Рак дојке је најчешћи облик рака код жена у Србији. Сваке године се дијагностификује код око 4600, а више од 1600 жена изгуби живот, јер се многи случајеви открију прекасно. Рано откивање је кључно, а редовни прегледи значајно повећавају шансу за излечење.

Претходни текст„Црвено-бела крв“ 31. пут – Прикупљена 591 јединица крви
Следећи текстОбавештење за навијаче пред Монако