Катаи: Велики успех, не желим да станем овде

5

После убедљиве победе Црвене звезде над Радничким из Ниша у оквиру 12. кола Суперлиге Србије, резултатом 5:1, утиске је изнео Александар Катаи, који је са два постигнута гола постао најбољи стрелац у историји Суперлиге Србије.

‍- Заиста велики успех за мене, морам да признам да нисам очекивао да ћу постићи оволико голова, те да ћу ући у историју Црвене звезде, али се десило и искрено се надам да се неће на овоме завршити – почео је Катаи.

Звездин Магико је увек инспирисан против Радничког.

– Видео сам пре ове утакмице да сам против Радничког постигао 12 голова, те да сам против њих највише пута био стрелац, а на крају се испоставило и да је баш ова утакмица била довољна за рекорд.

Овим головима је Катаи дошао до укупно 116 у црвено-белом дресу, те се изједначио са легендарним Дарком Панчевом.

– То веома лепо звучи, али никад нисам јурио индивидуалне рекорде и награде. Увек сам желео да будем несебичан и да помогнем екипи на начине на које могу. Наравно, надам се да ће бити још голова, али не по цену игре екипе.

Изједначујућег гола против португалске Браге се увек радо сећа.

 Утакмица против Браге, тог гола се увек радо сећам, када ме питају за омиљени гол. Та утакмица јесте завршена 1:1, али нам је тај бод био довољан за пролаз даље – подвукао је популарни Магико.

Претходни текстМилојевић: Задовољан сам, хвала навијачима
Следећи текст„Црвено-бела крв“ 31. пут – Прикупљена 591 јединица крви