Звездаши, дођите да подржимо наше даме у борби против рака дојке

9

Фудбалски клуб Црвена звезда ће у склопу Међународног месеца борбе против рака дојке на мечу против Радничког из Ниша угостити Удружење “Будимо заједно”, а подршку припадницама лепшег пола пружиће и првотимци нашег клуба, као и верујемо велики број звездаша који ће се наћи на трибинама.

Наш клуб ће у петак – 18. октобра од 16 часова одиграти меч 12. кола Суперлиге Србије, а управо на поменутом сусрету ћемо са великим задовољством дочекати посебне гошће. Удружење “Будимо заједно” окупља жене које боре са раком дојке, али и оне које су победиле највећег животног непријатеља и добиле најважнију битку.

Чланице удружења ће имати прилику да посете трофејни Музеј нашег клуба, а затим ће их угостити и председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић. Након обиласка стадиона “Рајко Митић” припаднице лепшег пола ће уживати у дуелу изабраника Владана Милојевића и екипе Радничког из Ниша.

Подршку чланицама Удружења “Будимо заједно” ће пружити и првотимци Звезде и Радничког, који ће на терен изаћи у мајицама са снажном поруком – “Превентива је твоја победа, прегледај се!”.

Позивамо све звездаше и овом приликом да дођу на стадион, уживају у утакмици црвено-белих, али и пруже подршку женама које се суочавају са највећом животном битком и свакодневно дају лекцију о борбености и истрајности.

Претходни текстЗвездини бисери – Пионири најубедљивији
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали за Истанбул на меч са Фенербахчеом (уторак, 19.45)