Били Берон – Заувек црвено-бели и заувек наш!

10

КК Црвена звезда Меридијанбет жели овом приликом и овим путем да се јавно захвали нашем некадашњем играчу Билију Берону за све што је донео нашем клубу, и то не само на терену већ и ван њега.

Амерички бек који је претходног викенда окончао своју играчку каријеру у 33. години две сезоне је са великим успехом носио дрес нашег клуба (2018-2020) и освојио триплу круну, али оно што је најважније, и поред чињенице да је странац, схватио је тежину и важност дреса који је носио, и прихватио га је као да је у њему поникао. Схватили су то и наши навијачи који су га волели као свог, не само због игара на терену већ због тога што је са поносом и осмехом носио дрес Црвене звезде!

Били Берон је једна од најбољих аквизиција у историји Црвене звезде, дошао је као непознати шутер из турског Ескишехира у малом трансферу, после две сезоне отишао је богатији за три трофеја, као евролигашки играч и један од најбољих шутера у европској кошарци.

КК Црвена звезда Меридианбет жели овим путем и видеом који можете погледати испод текста да се захвали Били Берону за све што је дао нашем клубу и навијачима – љубав, посвећеност, страст, кошеве, победе и трофеје.

Били, желимо ти много успеха у наставку. Затворено је само једно поглавље у животу, а врата КК Црвена звезда су ти увек отворена – јер ово је и твоја кућа!

КК Црвена звезда Меридијанбет

Претходни текстМаксималан учинак у Јадранској WАБА Лиги
Следећи текстКарте за Раднички Ниш од уторка у продаји