Раднички 1923 – Црвена звезда 0:4 (0:2)

13

Фудбалерке Црвене звезде славиле су са 4:0 (2:0) против Радничког 1923 у Доњој Трнави у оквиру 7. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су до вођства дошле голом капитена Тијане Ђорђевић у 19. минуту. Предност нашег тима дуплирала је Софија Сремчевић у надокнади времена у првом полувремену.

Трећи гол Црвене звезде постигла је Нина Матејић у 54. минуту, а коначних 4:0 поставила је Дајана Спасојевић у 77. минуту меча. Звезда је на овом мечу доминирала, имала још неколико изванредних прилика, али је резултат остао непромењен.

Звездине фудбалерке после седам одиграних кола имају максималан учинак и налазе се на челу табеле и без изгубљеног бода и примљеног гола започињу други циклус у Суперлиги. Наредног викенда у 8. колу црвено-беле гостују ТСЦ-у.

РАДНИЧКИ 1923 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:4 (0:2)

Доња Трнава – Стадион: СЦ Пампас. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Ђорђевић у 19, Сремчевић у 45+1, Матејић у 54. и Спасојевић у 77. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Васиљевић, Боричић (Раднички), Хаџибабић, Абака (Црвена звезда).

РАДНИЧКИ 1923: Пајевић, Васиљевић (Антић од 85. минута), Николић (Гаљак од 88. минута), Живковић, Ђурђевац, Јуришевић, Боричић, Томановић, Бабић, Гачић (Јанковић од 75. минута), Вуковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Чавић, Шћепановић, Миловановић, Матејић (Увалин од 82. минута), Васовић, Сремчевић (Абака од 82. минута), Хаџибабић (Малијар од 76. минута), Шарић (Миловић од 64. минута), Спасојевић (Илић од 82. минута), Ђорђевић.

Претходни текстСтатистика доказује – Звезда игра офанзивно и у Лиги шампиона
Следећи текстЦрвено-беле краљице тријумфалне у Краљеву