Ђига од бонуса до најстандарднијег

6

Фудбалери Црвене звезде, које са клупе предводи Владан Милојевић од почетка сезоне бележе одличне резулате, а један од најзаслужнијих за то је свакако штопер нашег тима – Насер Ђига, који уједно има и улогу бонус играча.

‍Стандардни репрезентативац Буркине Фасо је тихо дошао на Маракану прошле сезоне, а данас је незаменљив шраф у екипи Владана Милојевића.Марљиво је радио Ђига читаво лето, те се почетком ове сезоне види додатан напредак у његовој игри. Сигурношћу у дефанзиви, те константношћу у игри, освојио је срца свих навијача Црвене звезде. На све то, Ђига је још увек бонус играч Црвене звезде, а допринос који он пружа је непроцењив.

Колико га цени тренер црвено-белих – Владан Милојевић, говори чињеница да је Ђига од почетка сезоне одиграо највише минута у дресу Црвене звезде. Штопер из Буркине Фасо је ове сезоне, што у Суперлиги Србије, што у Лиги шампиона, на терену провео чак 1047 минута, а први следећи на листи је Тими Макс Елшник са 909 минута.

Међутим то није све, Звездин стамени штопер ове сезоне показује и изразиту поливалентност. Поред тога Ђига је на мечевима које смо одиграли на европској сцени са лакоћом у одбрани отклањао опасности, док је дуги корак користио да се саиграчима придружи у нападу, те још једном потврдио да га очекује блистава будућност.

Претходни текстДупла круна Црвене звезде у јуниорској конкуренцији
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет – Игокеа (субота, 18.30)