Црвена звезда – Слога Земун 5:0 (4:0)

9

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљиву победу над Слогом из Земуна са 5:0 у заосталом мечу 2. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су оправдале улогу фаворита у овом мечу и врло лако су стигле до нова три бода. Звезду је у вођство довела сјајна Нина Матејић у 19. минуту. Пет минута касније предност је дуплирала Анђела Тошковић, а потом је Матејићева постигла и свој други погодак у 31. минуту. Пред крај првог дела игре Дајана Спасојевић се уписала у листу стрелаца, па се на одмор отишло са резултатом 4:0 за наш тим.

Наставила је Црвена звезда са одличном игром и у другом полувремену, а коначан резултат поставила је Софија Сремчевић у 73. минуту утакмице – 5:0.

Звездине фудбалерке су и даље максималне у националном првенству, а у оквиру 7. кола Суперлиге гостују Радничком 1923 у Доњој Трнави у суботу 12. октобра у 14 часова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЛОГА ЗЕМУН 5:0 (4:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: Матејић у 19. и 31, Тошковић у 24, Спасојевић у 45. и Сремчевић у 73. минуту за Црвену звезду.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Чавић (Илић од 65. минута), Шћепановић, Малијар, Матејић (Миловић од 46. минута), Сремчевић, Хаџибабић (Абака од 59. минута), Тошковић (Увалин од 46. минута), Шарић, Спасојевић (Васовић од 65. минута), Ђорђевић.

СЛОГА ЗЕМУН: Обрадовић, Халеј, Радовановић (Пауновић), Радуловић, Жукова (Месиатсева од 89. минута), Ђурђевић, Вејновић, Илијази, Махотина, Артемьева (Прокофьева од 56. минута), Барјактаровић (Бабин од 66. минута).

Претходни текстЗвезда 18. октобра дочекује Раднички
Следећи текстИзградња омладинског центра из средстава чланства