Звездини бисери – Омладинци и кадети на висини задатка

2

Сјајан викенд је иза млађих селекција Црвене звезде, јер су на северу наше земље, тачније у Бачкој Тополи, кадети, те омладинци успели на веома убедљив начин, да упишу по три бода против вршњака из ТСЦ. Кадети су славили резултатом 2:4, док су јуниори нашег клуба тријумфовали са 1:6.

‍Вратили су се изабраници Ненада Милијаша на победнички колосек после пораза у Лиги шампиона за младе, те су веома убедљиво савладали екипу ТСЦ резултатом 1:6. Друго полувреме је било као из снова у режији фудбалера у црвено-белим дресовима. Играч који је покренуо Звездину „лавину“ је био нападач тима – Огњен Теофиловић. Стамени нападач је постигао хет-трик за само седам минута. Истакао се и штопер – Стефан Гудељ, који је и поред сјајно обављених задатака у одбрани, успео да подели и две асистенције. Црвено-бели су после ове победе, преузели лидерску позицију у шампионату, а поврх свега имају и утакмицу мање у односу на пратеће ривале.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 9. КОЛО:

1. Црвена звезда – 19 бодова, гол разлика 29:8
2. ИМТ – 19 бодова, гол разлика 23:10
3. Чукарички – 17 бодова, гол разлика 21:12

11.Графичар – 10 бодова, гол разлика 14:16

СТРЕЛЦИ: Огњен Теофиловић (6), Василије Костов (4), Никола Тасић, Даворин Тошић, Дарије Маркочевић (3), Урош Тегелтија, Ђорђе Ранковић (2).

Нови тренер кадетске селекције нашег клуба – Александар Линта, наставља са савршеним низом од када је сео на клупу Црвене звезде. Овог пута су наши фудбалери победили, као и омладинци – екипу ТСЦ из Бачке Тополе, резултатом 2:4. Наиме, црвено-бели су већ у првом полувремену водили 0:4. Крилни нападач тима – Лука Зарић, се  истакао на утакмици са два постигнута поготка.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 9. КОЛО:

1. Црвена звезда – 19 бодова, гол разлика 23:9
2. ИМТ – 19 бодова, гол разлика 12:1
3. Телеоптик – 19 бодова, гол разлика 17:6

11.Графичар – 9 бодова, гол разлика 12:16

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (7), Лука Зарић (5), Алекса Петровић (4), Алекса Дамјановић, Огњен Ивковић (2).

Екипа Графичара је у 10. колу Прве лиге Србије, на домаћем терену ремизирала са екипом Радничког из Сремске Митровице, резултатом 0:0. Имали смо прилику да гледамо веома садржајну утакмицу, али су голови изостали. После овог меча, наш развојни тим је на трећој позицији у првенству са 20 освојених бодова на 10 одиграних мечева.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 10. КОЛО:

1.Мачва – 24 бода, гол разлика 20:7
2. Младост ГАТ – 22 бода, гол разлика 13:4
3. Графичар – 20 бодова, гол разлика 17:9

СТРЕЛЦИ: Бабакар Ембоуп (4), Вељко Младеновић (3), Огњен Ајдар, Шредрак Чарлс (2).

Претходни текстЗвезда убедљива на почетку Суперлиге
Следећи текстЗвездини џудисти вицешампионски у Степановићеву