У сусрет противнику – ИМТ

3

Фудбалери Црвене звезде гостују екипи ИМТ-а у 11. колу домаћег првенства у недељу од 19 часова, у Лозници на стадиону “Лагатор”.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Са наредним ривалом имамо три одигране званичне утакмице, а забележили смо сва три тријумфа. Први сусрет је одигран у оквиру четвртфинала Купа Србије крајем 2021. године, а црвено-бели су славили резултатом 3:0. Стрелци за наш тим били су Дијего Фалћинели, Александар Катаи и Филипо Фалко. Претходне сезоне смо се састајали у два наврата. На гостовању “трактористима” смо тријумфовали са 1:2, а поготке су постигли Жан Филип Красо и Питер Олањинка.

У последњем одиграном сусрету су изабраници Владана Милојевића били доминантни и два пута погађали мрежу наредног противника. У првом полувремену је Јован Шљивић довео наш тим у вођство, да би коначан исход утакмице поставио Милан Родић почетком другог дела игре.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Звездина публика која жели да уживо прати меч је могла да купи карте у петак на Маракани, а може то да учини и данас, у суботу од 11 до 17 часова. Улазница важи за северну трибину, а цена износи 700 динара.
Сви навијачи нашег клуба који неће моћи да бодре уживо своје миљенике, ће моћи директан пренос утакмице да посматрају на каналу Арена Премиум 1 од 19 сати.
Програм на Звезда ТВ можете пратити путем нашег студија, а можете бити уз нас током, као и после утакмице уз анализу и изјаве актера дуела.

ФОРМА ЕКИПЕ

Црвено-бели су на крајње доминантан начин започели борбу за титулу у уводних десет кола, те се налазе на лидерској позицији са само једним нерешеним исходом, односно 25 бодова на свом конту, уз утакмицу мање. У Лиги шампиона смо забележили поразе против Бенфике и Интера, док смо у последњем колу у домаћем првенству тријумфовали против Железничара из Панчева резултатом 2:1.

ИМТ је након пет кола имао иза себе два тријумфа и два ремија уз само један пораз. Ипак, “трактористи” су сада везали четири негативна резултата у низу. Бољи од њих је био Спартак из Суботице (0:2), Раднички 1923 (0:4), Војводина (3:0) и у последњој рунди ОФК Београд (3:4). Једине победе је тим са Новог Београда забележио против Радничког из Ниша (3:1) и против Јединства (3:2).

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Међу стативама се налази Немања Белић, док штоперски тандем испред њега чине Марко Јевтић и Антоан Батис. На позицији левог бека игра Лазар Константинов, док је на супротној страни Никола Глишић. Везни ред контролишу два Француза – Максим де Куото и Јоан Курт, док уз њих спону између дефанзивне и офанзивне линије држи Вељко Кијевчанин. Никола Крстић и Владимир Радочај налазе се иза најистуренијег Оријома Лебија. Са клупе шансу вребају Александар Лутовац, Ирфан Зулфић, Ален Стевановић, Синиша Поповић и Лука Луковић.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Јован Шегрт
Први помоћник: Марко Ђуричић
Други помоћник: Милорад Јовановић
Четврти судија: Иван Стаменковић
ВАР: Марко Ивковић
АВАР: Немања Петровић

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ
Петак
17:30 Раднички Ниш – ОФК Београд
Субота
14:00 Раднички 1923 – Чукарички
16:00 Железничар – Младост
18:30 Партизан – Текстилац
Недеља
14:00 Напредак – Нови Пазар
19:00 Спартак – Војводина
21:00 ТСЦ – Јединство

Претходни текстРудар – Црвена звезда МаксБет 29:35 (12:18)
Следећи текстНакон победе у евролигашкој премијери, нови меч већ у недељу у Сплиту (17ч)