Најава преноса – Омладинци и кадети у Бачкој Тополи

3

У предстојећем викенду ћемо пратити омладинску и кадетску селекцију, као и развојни тим Црвене звезде – екипу Графичара. Богат фудбалски програм отвара наша кадетска селекција, гостовањем екипи ТСЦ-а у суботу, 5. октобра. Омладинци ће се састати са истим ривалом у недељу, док ће истог дана, Графичар угостити Раднички из Сремске Митровице.

‍Екипа Ненада Милијаша се вратила са тешког гостовања у Милану, у оквиру омладинске Лиге шампиона, са жељом да се врати на победнички колосек. У деветом колу Омладинске лиге Србије, наш јуниорски састав ће играти против екипе ТСЦ-а, у недељу, 6. октобра. Утакмица се игра у Бачкој Тополи, са почетком у 12 часова. Звезда ће настојати да настави победнички низ у домаћем првенству, након победе у прошлом колу против екипе Радничког 1923 (4:2). Пулени Ненада Милијаша су тренутно друго на табели, са бодом мање и утакмицом мање у односу на водећи Чукарички. Меч ћете моћи да пратите уз директан пренос на Звезда ТВ и истоименом Јутјуб каналу.

Кадетска селекција, предвођена новим шефом струке – Александром Линтом, такође на мегдан иде екипи ТСЦ-а. Утакмица ће бити одиграна на истом терену, као и дуел омладинских селекција, односно, на теренима „ТСЦ Академије“ у Бачкој Тополи. Дуел наше селекције са лидером кадетског шампионата Србије се игра у суботу, 5. октобра, са почетком у 12 часова. Црвено-бели у овај дуел улазе после најбоље партије ове сезоне, тачније, после победе над Мачвом из Шапца од 7:0. Екипа са севера Србије меч са нашом кадетском селекцијом дочекује у не тако добром расположењу, јер су у последњој утакмици ремизирали са екипом Трајала у Крушевцу. ТСЦ је тренутно први на табели у Кадетској лиги Србије, док су црвено-бели трећи, са два бода мање, али најбољом гол разликом у лиги. Пренос уживо за ову утакмицу је обезбеђен на Јутјуб каналу „Звезда ТВ“, као и клупском телевизијском програму.

Развојни тим Црвене звезде – екипа Графичара, ће у оквиру десете рунде Прве лиге Србије, дочекати Раднички из Сремске Митровице, на „Терену Омладинске школе Црвене звезде“. Графоси ће укрстити копља са ривалом из Војводине у недељу, 6. октобра, од 15 часова. Љубичасти дочекују овај као прилику за проналажење нешто боље форме. У прошлом мечу су ремизирали са екипом Вршца, резултатом 1:1, док гости долазе после два везана ремија, а оно што је занимљиво је да су обе утакмице завршене резултатом 0:0. Екипа Марка Неђића је тренутно трећа на табели Прве лиге са Србије са 19 освојених бодова, док је Раднички дванаести са једанаест поена мање. Ову утакмицу ћете моћи да гледате на каналу Звезда ТВ, као и истоименом каналу на Јутјуб платформи.

Распоред осталих утакмица:

Омладинци:
Недеља, 10:00 – Графичар – Вождовац

Кадети:
Недеља, 12:00 – Графичар – Вождовац

Млађи омладинци:
Субота, 9:00 – Црвена звезда – ОФК Београд

Млађи кадети:
Субота, 15:30 – Телеоптик – Црвена звезда

Пионири:
Недеља, 14:00 – Колубара – Црвена звезда

Петлићи:
Субота, 13:30 – Земун – Црвена звезда

Претходни текстМаксимовић у репрезентацији Србије
Следећи текстОбавештење – Утакмица у Паризу почиње како је и предвиђено у 21 сат