Елшник: Карте за ИМТ на Маракани и у суботу, треба нам подршка навијача

6

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу од 19 часова гостовати ИМТ-у у Лозници, а Тими Макс Елшник подсећа навијаче да су карте за утакмицу у продаји у петак и суботу од 11 до 17 часова на нашем стадиону, те их позива да у што већем броју пруже подршку нашем тиму.

‍- Желимо да са добрим резултатом против ИМТ-а одемо задовољни на репрезентативну паузу. Ушли смо у ритам тога да играмо утакмице два пута недељно, али то је умор који нам прија. Утакмице Лиге шампиона су високог интензитета, али Суперлига Србије је такође квалитетно такмичење. Никог није лако победити и зато нам је потребна подршка навијача да би у недељу остварили позитиван резултат. Надам се да ће доћи у што већем броју у Лозницу. Знам да су и у суботу од 11 до 17 часова карте у продаји и верујем да ће наши навијачи напунити Лагатор – подвукао је репрезентативац Словеније.

Сви навијачи Црвене звезде ће у петак и суботу од 11 до 17 часова на благајни Маракане моћи да дођу до улазнице за утакмицу против ИМТ. Цена карте је 700 динара, а улазница је за северну трибину. Утакмица се игра у недељу од 19 часова у Лозници.

Претходни текстШљивић у младој репрезентацији Србије
Следећи текстЗвездин ратник који углавном прича на терену – Џоел Боломбој