Омладинци пред Интер: Да уживамо у фудбалу и покажемо квалитет

3

Омладинска селекција Црвене звезде, ће се у уторак, 1. октобра од 14:30, састати са екипом Интера, у оквиру другог кола Лиге шампиона за младе. Тим поводом су очекивања поделили важни шрафови у саставу Ненада Милијаша – голман Вук Драшкић и везиста Василије Костов.

‍- Част је бранити у Лиги шампиона за младе. Јаке су утакмице, много јаче него у домаћем првенству, те се меримо са најбољима. То ми се допада, јер можемо да видимо где смо у односу на друге фудбалске академије. Наравно са тиме иду и већа очекивања и нешто јачи притисак, али све то се заборави кад изађем на терен, те желим само да дам све од себе и помогнем екипи – почео је Драшкић.

Осврнуо се на утакмицу са Бенфиком, а од предстојећег меча очекује да се пулени Ненада Милијаша покажу у добром светлу.

– Мислим да смо против Бенфике одиграли веома добро. Олако смо примили голове, а сем тога, све је било на завидном нивоу. Имали су доста играча који су нешто старији од нас, те нам је тај меч служио као аклиматизација на Лигу шампиона. Сад знамо шта да очекујемо, те мислим да ће против Интера бити још боље. Очекујем заиста тврду утакмицу, али се надам да ћемо успети да сачувамо наш гол. Тренирали смо јако, па се надам позитивном резултату. Имамо у Лиги шампиона и помоћ од првотимаца из Звезде и Графичара, који нам пуно значе. Можда нисмо дуго на окупу, али имамо утакмицу са Бенфиком у ногама, те се већ довољно добро познајемо. Њихово искуство играња јаких утакмица нам је од пресудног значаја, а притом су то све сјајни момци са којима ни најмање није тешко уклопити се – закључио је талентовани чувар мреже.

Поливалентни Звездин везиста – Василије Костов, од утакмице очекује да буде веома атрактивна.

 Очекујем отворен нападачки фудбал са обе стране. Мислим да ће бити доста прилика на обе стране, а за то се и спремамо, нећемо да се бранимо. Желимо да покажемо да можемо са свима да се надигравамо. Они су можда јака екипа, али и ми имамо своје квалитете. На нашу већ снажну екипу су дошли и момци који играју у првим тимовима Графичара и Црвене звезде, те мислим да имамо шта да понудимо у Лиги шампиона. Они су се сви брзо уклопили и сви смо у сјајном односу. Тренирамо сјајно сви заједно на окупу, те се надам да ћемо то успешно пренети и на терен у Италији.

Рекао је и да игра без притиска, те да ужива у утакмицама Лиге шампиона.

 Не осећам притисак на терену, уживам у утакмицама Лиге шампиона, једноставно волим да се мерим са најбољима. Заиста ми је велика част да са својим другарима, у свом вољеном дресу, могу да играм на великој европској сцени. Мислим да смо направили добру представу у првом колу, али мислим да сада можемо да будемо још бољи, те да стигнемо до бодова – подвукао је Костов.

Претходни текстУ сусрет противнику – Интер
Следећи текстСписак путника за Италију