Дегенек позива навијаче: Сви на Маракану да гледамо дуел са Интером

5

Фудбалере Црвене звезде у уторак од 21 час очекује гостовање Интеру, а на Маракани је организовано гледање утакмице са западне трибине где ће бити и наш дефанзивац Милош Дегенек.

– Нећу бити са екипом у Милану, али долазим на западну трибину да гледам утакмицу са навијачима. Као и увек, када нисам на терену, уз Звезду сам на трибинама. Верујем у моје саиграче, да ће бити храбри и да ће оставити срце на терену за црвено-бели дрес. Интер је квалитетна екипа, годинама доминирају у италијанском фудбалу, али играчи Звезде не смеју да се плаше никога. Сви то добро знамо, тако да сам сигуран да ће бити прави у уторак. Велика је штета због забране доласка навијача, али се клуб одлично досетио да са запада Маракане гледамо утакмицу сви заједно. Позивам све навијаче да дођу и да на тај начин пружимо подршку нашем клубу, али и да се дружимо. Биће то прилика да још једном пошаљемо поруку да Звезда има најбољу публику на свету – истакао је Дегенек.

Услед одлуке италијанске полиције да забрани долазак Звездиних навијача у Милано, наш клуб је одлучио да свим заљубљеницима у црвено-беле боје пружи могућност да у правој звездашкој атмосфери посматрају меч против Интера и навијају за првотимце нашег клуба.

Наиме велики видео бим ће бити постављен на атлетској стази Маракане, те позивамо све звездаше да на време дођу на стадион и обезбеде своје место на западној трибини. Улаз је бесплатан, а сјајна атмосфера загаратована.

Видимо се на Маракани.

Претходни текстКадети бројали до седам
Следећи текстВојводина – Црвена звезда 0:3 (0:0)