Сферопулос: Поштујемо Морнар и у складу са тим ћемо одиграти прву домаћу утакмицу

7

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет играју у суботу утакмицу 2.кола АБА лиге против екипе Морнара.

Меч који ће уједно бити и београдска премијера за црвено беле на програму је у суботу од 18 часова у „Београдској Арени“.

Клуб је у знак захвалности за велику подршку у прошлој сезони омогућио слободан улаз на НИВО 400 за утакмицу са Морнаром, а екипа жели да се представи домаћој публици и навијачима у добром светлу и победом након уводног пораза у Дубаију.

Тренер Јанис Сферопулос : – Очекује нас прва утакмица на нашем терену и пред напим навијачима  и желимо да одиграмо добру утакмицу. Тек је почетак сезоне и желимо да успоставимо систем и начин игре који ће нам донети резултат на терену. Поштујемо и респектујемо нашег противника и у складу са тиме ћемо и одиграти ову утакмицу рекао је тренер црвено-белих

Екипа је пред овај меч тренирала у комплетном саставу, током недеље сви су били у тренажном процесу, а пред меч тренер црвено белих одлучиће у ком саставу ће истрчати наш тим на паркет Београдске Арене.

Дејан Давидовац: – Желимо да одиграмо добру утакмицу, поштујемо сваког ривала па и екипу Морнара која је значајно изменила свој састав и јасно је да ће им бити потребно време да се уиграју. Зато њихов убедљив пораз у првом колу није права слика и реалан одраз квалитета, као што уосталом и ми желимо и можемо много боље од уводне утакмице. Победа у мечу са Морнаром који је сада у нашем фокусу била би леп увод у недељу у којој се припремамо за врло важан меч у Паризу на старту Евролиге. Позивам и наше навијаче да дођу и подрже нас у суботу.

Након утакмице у Београду, црвено беле очекује премијера у Евролиги и утакмица у Паризу која се игра у петак у Француској, а директно са те утакмице тим путује у Сплит на меч 3.кола АБА лиге која се игра у недељу.

Карте за утакмицу Црвена звезда Меридијанбет – Морнар продају се на свим продајним местима тикетс, као и онлајн (улаз на ниво 400 је слободан), док се и даље се продају и сезонске карте нашег клуба. Посебну вест можете прочитати овде.

Претходни текстАндрија Максимовић 2027!
Следећи текстСпремни за Суперкуп