Андрија Максимовић 2027!

10

Одушевио је читаву фудбалску јавност талентовани тинејџер Андрија Максимовић који је продужио уговор са Црвеном звездом на још три године, што је максимална могућа дужина трајања за малолетне играче.

Максимовићу су на уговору први честитали председник Светозар Мијаиловић и спортски директор Митар Мркела који је говорио о квалитетима даровитог офанзивца.

– Максимовић је бисер наше Омладинске школе и само се чекао прави тренутак када ће бити стартер на некој великој утакмици. За њега је то био 174. вечити дерби. Андрија је почео утакмицу, одиграо одлично и сада су се сви у Србији и свету упознали са његовим квалитетом за који смо ми одавно знали да поседује. Уговор који продужујемо је награда за квалитет, труд и рад који је показао током фудбалског одрастања у Звезди. Честитке и њему, и нашој академији, јер имамо сјајног фудбалера пред којим је блистава каријера – рекао је Мркела.

Са осмехом на лицу говорио је и Максимовић након парафа.

– Срећан сам што сам продужио уговор са вољеним клубом. Наставићу да тренирам и вредно радим како бих доказао да могу још боље. Играо сам дерби, доказао да могу да се носим са првотимцима у Суперлиги, и желим да само тако наставим, како бих у будућности био стандардан у Црвеној звезди. Након дербија, жеља ми је да дебитујем и у Лиги шампиона – рекао је Максимовић.

Претходни текстАлександар Линта нови тренер кадетске селекције Црвене звезде
Следећи текстСферопулос: Поштујемо Морнар и у складу са тим ћемо одиграти прву домаћу утакмицу