Најава преноса – Омладинци отварају богат фудбалски викенд

6

У наредна три дана пратићемо мечеве млађих категорија Црвене звезде, а први дуел нас очекује у петак када ће наши јуниори дочекати Раднички 1923. У суботу ће на терен изаћи Графичар, који ће угостити ОФК Вршац, док у недељу кадети играју меч против Мачве.

‍Звездини омладинци у 11 часова и 30 минута у петак дочекују крагујевачки Раднички у оквиру осме рунде првенства. Изабраници Ненада Милијаша су претходном колу ремизирали против ИМТ на страни резултатом 2:2, те заузимају другу позицију на табели са утакмицом мање. Са друге стране Раднички 1923 је савладао Трајал кући са 2:1, те у добром расположењу путује у Београд. Наши јуниори ће покушати да тријумфом ухвате добар ритам пред пут у Милано и дуел са Интером у Лиги шампиона за младе. Пренос утакмице је доступан на програму Звездине клупске телевизије, као и истоименом Јутјуб каналу.

Кадетска селекција нашег тима ће угостити Мачву у недељу од 13 сати на теренима иза југа Маракане. Биће ово својеврсна прилика да црвено-бели остваре позитиван резултат и врате са на победнички колосек. Директан пренос утакмице је доступан на Звезда ТВ и истоименом Јутјуб каналу.

Графичар нови дуел у оквиру деветог кола Прве лиге Србије игра као домаћин против ОФК Вршца у суботу од 15 часова. Љубичасти су у претходном колу претпели пораз од Борца на гостујућем терену (2:1), док је тим из Вршца минималним резултатом савладао Слободу из Ужица. Наш развојни тим са 18 бодова дели другу позицију на табели, те верујемо да ће екипа Марка Неђића забележити нову победу у домаћем првенству. Утакмицу уживо можете посматрати на каналу Звезда ТВ.

Распоред осталих утакмица:

Омладинци:

Недеља, 15:00 – Нови Пазар – Графичар

Кадети:

Недеља, 10:00 – ФК Оле – Графичар

Млађи кадети:

Недеља, 11:00 – Црвена звезда – Колубара

Пионири:

Субота, 11:00 – Црвена звезда – ФК 011

Субота, 17:30 – Графичар – ФК Оле

Млађи пионири:

Недеља, 08:30 – Жарково – Црвена звезда

Субота, 19:30 – Графичар – ОФК Београд

Петлићи:

Субота, 09:00 – Црвена звезда – ФК Београд Карабурма

Претходни текстБесплатан улаз за децу до 14 година против Железничара
Следећи текстНајдоски: Навијачи ће се против Железничара одужити за сјајну игру и победу у дербију