Звездине сезонске карте – Последња недеља продаје

20

КК Црвена звезда Меридианбет подсећа се Звездаше да се сезонске карте за такмичарску 2024-2025 продају до 30. септембра и прве званичне утакмице нашег клуба у Београду против Морнара (субота 18 часова Београдска Арена).

Након тога, у продаји ће бити само дневне карте КК Црвена звезда Меридианбет чија ће цена као што смо и најавили бити већа.

Због тога, важно је да на време купите сезонске карте, обезбедите за себе боље место у Арени, и то током целе сезоне која је почела.

Подсећамо да сезонска карта КК Црвена звезда обезбеђује место на свим утакмицама црвено белих у наредној сезони, али куповином сезонске директно помажете клубу да свакодневно несметано функционише.

Цене дневних карата биће објављене до одигравања прве такмичарске утакмицу у Београду играће против Морнара у АБА лиги крајем септембра. Подсећамо да црвено бели први меч у Београду у Евролиги имају 09.10.2024.године против Басконије у Београдској Арени.

Све информације и цене карата које су знатно повољније од куповине појединачних дневних карата – можете погледати на следећем линку:

https://kkcrvenazvezda.rs/2024/08/29/kupovinom-sezonske-dajes-podrsku-klubu-na-vise-nacina

Подсећамо да se потпуно слободна продаја сезонских карата obavlja на Малом Калемегдану, као и онлајн на сајту http://www.tickets.rs

Комплетну понуду слободних места на тлоцрту Београдске Арене можете пронаћи на следећем линку нашег тикетинг партнера – tikets.rs

https://tickets.rs/event/kk_crvena_zvezda_meridianbet_sezonska_ulaznica_2425_13966

Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану)

Све додатне информације можете пронаћи на тикетинг страници нашег сајта и у видео који се налази испод текста:

https://kkcrvenazvezda.rs/ticketing

Буди део Звездине јубиларне сезоне!

Претходни текстПочела приоритетна продаја пакета за три утакмице ЛШ
Следећи текстПруцев: Хоћу да се докажем навијачима, очекујем их у петак на Маракани