Покажи таленат и буди део Звездине академије

8

Омладинска школа ФК Црвена звезда обавештава јавност да ће сваке недеље, почевши од 29. септембра од 19 часова, на теренима иза југа Маракане бити организован отворен тренинг, путем којег ће сви дечаци имати прилику покажу таленат и да постану део нашег клуба.

‍Отворени дани ће се одржавати сваке недеље са почетком у 19 часова. Црвена звезда позива све малишане следећих годишта: 2015, 2016, 2017 и 2018, да се опробају на тренингу свог вољеног клуба. Деца ће радити под будним оком наших тренера, те ће имати могућност да покажу квалитет и постану део црвено-белог тима.

Координатор Омладинске школе Црвене звезде – Владимир Цвјетичанин је искористио прилику да позове малишане да посете отворене тренинге на Маракани и постану део Звездине породице.

– Звог великог интересовања деце да се опробају у нашем клубу, одлучили смо да отворимо стални отворени тренинг недељом. Некада давно је легендарни Тома Милићевић управо овим системом довео велики број играча у наш клуб. Мораћемо да ангажујемо већи број тренера, а обухватићемо и голмански сектор који такође има велику важност за нас. Позивам све малишане да дођу у недељу у 18 часова и 30 минута у опреми свог клуба, код свлачионица Омладинске школе и остваре учешће у овом догађају – поручио је Цвјетичанин.

Претходни текстМилојевићев јубилеј и победа
Следећи текстМарин: Уз подршку навијача потврђујемо добру игру из дербија против Железничара