Виеира: Бићу на Маракани у четвртак, пун стадион за тријумф против Бенфике

3

Радо се сећају звездаши португалског нападача – Хуга Виеире, који је у Црвеној звезди оставио дубок траг. Он је током каријере, поред црвено-белог носио и дрес Бенфике. Управо је то био разлог да се искусни голгетер осврне на прву утакмицу Лиге шампиона која се игра у четвртак, а истиче да би пун стадион могао бити један од кључних фактора за позитиван резултат Звезде.

‍- Црвена звезда и Бенфика су два велика клуба у мојој каријери и веома сам поносан што сам носио дресове два поменута тима. Очекујем једну сјајну утакмицу, с обзиром на то да тимови играју слично може се очекивати доста прилика за гол на обе стране – започео је Виеира.

Открио је некадашњи нападач нашег клуба и значај чврсте одбране на предстојећем дуелу.

Гледао сам утакмице Звезде ове сезоне и заиста делују врло квалитетно. Свиђа ми се што је екипа веома борбена и не прима много голова. Уколико дефанзивно буду на висини задатка, фудбалери Црвене звезде могу доћи до позитивног резултата против португалског тима.

Биће португалски нападач на стадиону у четвртак и бодрити Звезду.

Бићу на стадиону у четвртак и навијати за Црвену звезду. Нема сумње да ће атмосфера бити одлична, познато је да су на Маракани најбољи навијачи на свету. Управо због тога сматрам да ће Бенфика имати још тежи задатак, јер не верујем да су се много пута сусретали са оваквом атмосфером.

Нови формат Лиге шампиона је пред фудбалерима Црвене звезде, али Виеира верује у црвено-беле.

Због новог формата такмичења биће још теже свим екипама да се пласирају у нокаут фазу. Ипак, Звезда може до осмине финала. Гостовати на Маракани је веома тешко, те ће свим тимовима који долазе у Београд бити тешко да савладају црвено-беле – закључио је Виеира.

Претходни текстЦрвена звезда Куп 2024
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Митуљикић режирао преокрет