Стошић: Ово је моћна и јака Звезда

9

Легендарни фудбалер Црвене звезде и члан чувене генерације из Барија – Влада Стошић није крио одушевљење након пласмана свог вољеног клуба у још једну групну фазу Лиге шампиона, а дотакао се и фантастичне атмосфере коју могу да направе само наши навијачи.

-Уживао сам синоћ у представи наших фудбалера. Ово је она моћна и јака Звезда. Контролисали смо утакмицу свих 90 минута, нисмо дозвољавали противнику да озбиљније запрети. Сатерали смо Норвежане на њихову половину, те самтрам да смо заслужено прошли у Лигу шампиона – почео је Стошић.

Дотакао се некадашњи шампион Европе наших навијача, који су још једном показали зашто важе за 12-ог играча.

Они су за мене најбољи на свету. Нема шта више да се прича о њима, направили су невероватну атмосферу и показали зашто су наш 12-ти играч. Када играте пред њима ви једноставно не смете да имате тренутке слабости, песма са трибина вас носи и ви дајете максиум свих 90 минута. То је био случај и у јучерашњој утакмици и дефинитивно су били један од главних фактора за пласман у групну фазу.

Жреб је данас од 18 часова, а легендарни фудбалер нема изричите жеље што се противника тиче.

Нови формат Лиге шампиона делује много занимљивије од претходног, а чини ми се да је много проходнији за клубове слабијег ранга, који ће се сусретати са великанима попут Реала, Барселоне, Бајерна… Звезда је још једном добила прилику да се такмичи против највећих клубова на свету, надам се да ће показати себе у пуном сјају и да ћемо се радовати још много пута ове сезоне – поручио је Стошић.

Претходни текстКуповином сезонске карте дајеш подршку свом клубу и тиму на више начина
Следећи текстЗвездин европски континуитет – осам година!