Елшник: Остварио сам дечачки сан, заиграо у Звезди пред пуном Мараканом

8

Остварио је Тими Макс Елшник дечачке снове, заиграо пред пуном Мараканом и био важан шраф у екипи која је увела Црвену звезду у Лигу шампиона.

‍- Пуна Маракана, доживео сам и то… То су снови, зато сам дошао у Црвену звезду, да испуним све оно о чему сам маштао и да заиграм Лигу шампиона. Још четири утакмице са пуном Мараканом, и нек дође било ко од противника, не размишљам о томе. Изашао сам кроз тунел, пуна Маракана, буквално као да сам добио крила. Видео сам и играче Бодеа – није им било лако. Мислим да су се баш изненадили атмосфером коју су звездаши направили. Много су нам помогли навијачи. Боде је добра екипа, али ово је Маракана, није исто као у Норвешкој – почео је Елшник.

Другачија утакмица него у Норвешкој…

Атмосфера их је уплашила, нису били комфорни. Изашли смо високо, није им ни терен одговарао. Баш су били несигурни у одбрани, голман је изгубио пар лопти. Нама је то донело самопоуздање. Они нису шутнули на гол 60 минута. На све то, почела је и да пада киша, после месец дана у Београду, баш кад нам је требала. Освежила нас је, могли смо више да трчимо – уз осмех ће репрезентативац Словеније.

Претходни текстИлић: Какви навијачи, каква атмосфера…
Следећи текстХванг: Хвала навијачима, можемо боље него прошле године у Лиги шампиона