Ле Талек: Увек уз моју Звезду, Маракана и навијачи су наш адут

8

Миљеник навијача Црвене звезде био је и остао француски штопер Дамјан Ле Талек, који не пропушта прилику да буде уз вољени клуб, као и да честита улазак у Лигу шампиона.

‍- Наравно да сам гледао утакмицу. Не пропуштам Звездине мечеве. Мислим да смо одиграли сјајан меч, од почетка до краја смо били концентрисани, доминирали и стручни штаб је урадио фантастичну припрему. Прва утакмица је била тешка, али да се разумемо – Боде је и синоћ показао квалитет, међутим, то је моћ Маракане. Срећан сам што се клуб поново пласирао у Лигу шампиона, јер је Звезди ту место. Срећан сам због свих људи из клуба са којима сам и даље у контакту, као и због тренера Милојевића. Он је сјајан, невероватно добар тренер, ево и данас сам му послао поруку и честитао. Наравно, у контакту сам и са бившим играчима – Родићем и Кангом, летос смо се видели у Санкт Петербургу – почео је Ле Талек.

Верује да Маракана може да буде кључан фактор и у утакмицама Лиге шампиона.

 Лига шампиона је таква да нема лаких противника. Ипак, Звезда има предност у односу на друге, а то је Маракана и то су навијачи. Мислим да нико на Маракани није фаворит против Звезде. У гостима је теже, квалитетне су то екипе, али верујем да Звезда може да презими у Европи. Кажем, навијачи ће одиграти ту кључну улогу. То је невероватна посвећеност и оданост клубу. И дан данас се дешава да добијем поруке од Звездиних навијача, и веома сам поносан на то – закључио је француски интернационалац.

Претходни текстСферопулос: Добро за прву утакмицу, велико хвала домаћину
Следећи текстБинић: Звезда за част српског фудбала