Важно обавештење – Резервације сезонских карата важе још данас!

16

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све Звездаше и заинтересоване за куповину сезонске карте нашег клуба за такмичарску сезону 2024-2025, да резервације сезонских карата које су направљене у претходном периоду истичу данас:

То значи да Сви они који су резервисали сезонске карте, али још увек нису извршили уплату и преузели исте на Малом Калемегдану, то могу да учине до краја данашњег дана – петка 23. августа!

Након тога, већ од субите систем поништава све резервације и та претходно резервисана места ће се наћи у слободној продај!

За све оне који су и даље заинтересовани да искористе своју резервацију јако је важно да до петка посете продајно место и изврше завршни корак – куповину својих сезонских карата!

Подсећамо да је радно време продаје на Малом Калемегдану је од 12-20 часова.

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет вредно се припремају за почетак нове сезоне, екипа је у Пазови на првом делу припрема, а прва припремна утакмица на програму је 28.08 на Палама против КК Јахорина.

Након тога следе две утакмице затвореног типа у Београду, 31.08. утакмица са Игокеом у Београду, 05.09. изузетно јака провера против Хапоела из Тел Авива. Након тога 10.09 заказана је пријатељска утакмица са Олимпијакосом у Атини, а серија припремних утакмица окончаће се наступом на ВТБ Суперкупу у Москви који је програму од 12-14.09.

Буди уз твоју Црвену звезду у јубиларној сезони!

КК Црвена звезда Меридианбет

Подсећамо на цене сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет које можете видети испод

Претходни текстМоћ Маракане – Локомотива Пловдив 1976
Следећи текстРадно време благајне и Сервиса за чланство