Најава преноса – Гостовања у Крушевцу и Лесковцу

28

У викенду који је пред нама, омладинска и кадетска селекција Црвене звезде, као и сениорски тим Графичара настављају своје битке, а све три утакмице ћете бити у прилици да гледате уживо на Звезда ТВ, као и истоименом Јутјуб каналу.

‍Омладинци Црвене звезде ће се у другом колу првенства гостовати екипи Трајала. Након уводног кола у којем су наши фудбалери сјајном игром стигли до убедљиве над Вождовцем резултатом 7:0, одлазе у Крушевац као апсолутни фаворити. Трајал је у сезонској премијери поражен од Чукаричког са 1:5. Бриљирали су у првом колу Никола Тасић са два поготка, као и Горазд Ристовски са три асистенције. Пренос ове утакмице биће на Звезда ТВ, као и на Звезда ТВ каналу у недељу – 25. августа, од 17 часова и 30 минута.

Наша кадетска селекција, такође ће гостовати екипи Трајала у оквиру другог кола лиге Србије. Утакмица ће се преносити на Звезда ТВ и на Звезда ТВ каналу у недељу – 25. августа, од 10 часова. Кадети Трајала су за разлику од њихове омладинске селекције, успели да откину бод вршњацима из екипе Чукаричког (1:1), док су наши фудбалери баш као и њихови старији другари, врло доминантно и убедљиво савладали Вождовац. Резултат је био 4:0, а највише се истакао Павле Крстић који је поред феноменалног гола са пола терена, уписао и хет-трик.

Екипа Графичара ће у четвртој рунди другог по квалитету фудбалског такмичења у Србији, гостовати у Лесковцу, а угостиће их екипа Дубочице. Екипа са југа Србије је нешто слабије започела сезону, и након три одиграна кола налази се тек на 11. позицији на табели, док је тим Марка Неђића сушта супротност. На три утакмице, забележено је исто толико победа, те се налазе на другој позицији. Утакмица ће бити одиграна у понедељак – 26. августа, од 18 часова и 30 минута, а утакмицу ће преносити Звезда ТВ, као и Звездин Јутјуб канал.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, млађи пионири – Вождовац – Црвена звезда

Субота, 10 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Т6 Ника

Субота, 16 часова, кадети – Графичар – ТСЦ

Субота, 18 часова, омладинци – Графичар – ТСЦ

Субота, 20 часова, млађи пионири – Графичар – Синђелић

Недеља, 10 часова, кадети – Трајал – Црвена звезда

Недеља, 10 часова, млађи кадети – Будућност – Графичар

Недеља, 17 часова и 30 минута, омладинци – Трајал – Црвена звезда

Недеља, 19 часова, пионири – Црвена звезда – Графичар

Понедељак, 17 часова, ПЛС – Дубочица – Графичар

Претходни текстДуле Савић: Понесите дрес, испуните Маракану и одведите Звезду у Лигу шампиона
Следећи текстМоћ Маракане – Локомотива Пловдив 1976