Јевтовић: Боде је за поштовање, али верујем у Милојевића и пролаз Звезде

11

Црвену звезду у уторак, 20. августа од 21 час очекује прва утакмице плеј-офа за пласман у Лигу шампиона, а ривал црвено-белима ће бити шампион Норвешке – Боде Глимт. Милан Јевтовић је неко ко је носио дрес оба тима, а некадашњи крилни нападач наше екипе је изнео кратку анализу наредног опонента црвено-белих.

Играо сам у Боде Глимту осам месеци, али тај ниво када сам ја био део клуба и садашњи је огромна разлика. Актуелни тренер Кјетил Кнутсен је успео да преокрене све. Увео је систем, играју класичну формацију 4-3-3, а оборили су све рекорде у Норвешкој када су у питању дати голови у шампионату и освојени бодови. Екипа су за апсолутно поштовање, поготово када играју као домаћини на вештачкој трави. Једну од предности, поред другачије подлоге, представља и чињеница да су на врхунцу физичке припреме. У Норвешкој је већ прошла половина сезоне, што је такође бенефит за Боде. Проблеми који им се најчешће дешавају у игри су прекиди. Управо су на тај начин примали највише голова, а дефанзивна линија им није идеално функционисала. Звездина највећа шанса су дефинитивно офанзивни прекиди – истакао је Јевтовић.

Фудбалер који је из норвешког Розенборга стигао на Маракану је имао прилику да сарађује са Владаном Милојевићем, па тако верује да ће искусни стратег нашег клуба добро припремити екипу за меч.

Верујем да ће стручни штаб на челу са шефом Владаном Милојевићем добро скаутирати противника и одрадити анализе које су потребне. Видеће које су мане и предности Боде Глимта. Црвена звезда увек иде на победу, наравно увек поштује противника, али знају се јасно циљеви. Сигуран сам да ће тако бити у оба меча, како у Норвешкој тако и на Маракани – закључио је Јевтовић.

Претходни текстПриоритетна продаја улазница за реванш плеј-офа за Лигу шампиона
Следећи текстЗвезда ТВ | Срце је рекло Звезда