Кадети спремни за старт сезоне

15

Кадетска селекција Црвене звезде ће се на премијери сезоне састати са екипом Вождовца у суботу од 10 часова на домаћем терену, а о очекивањима пред старт сезоне су говорили помоћни тренер наших кадета – Филип Остојић, као и фудбалер Алекса Петровић.

Завршавамо припремни период, почиње првенство, оно главно што сви жељно ишчекујемо. Пред нама је борба за титулу, која је приоритет уз развој играча. Добро смо одрадили припреме, уз пар пехова са повредама, али све то пролази и најбољих 18 ће бити у протоколу за викенд. Очекујемо три бода и добру игру наших момака – истакао је Филип Остојић.

Имаће прилику кадети Црвене звезде да одбране титулу освојену у сезони за нама.

– Атмосфера је одлична, момци се друже, што доста доприноси раду на терену, али уз то показују и значајну озбиљност, слушају тренере и свакодневно напредују. Наравно да титула из претходне сезоне веома значи, али то се све заборавља. Окрећемо нови лист и спремни смо за нови почетак.

Верује сарадник главног тренера – Слађана Николића да ће кадетска селекција и ове године оправдати очекивања.

Надам се да ће и ова генерација показати значајан квалитет. Свака наредна селекција је све боља и боља. Верујемо да ће и ова бити још боља од претходне. Томе тежимо, на томе радимо и то је увек циљ – закључио је Филип Остојић.

О припремном периоду, али и утакмици првог кола Кадетске лиге Србије говорио је и Алекса Петровић.

Прошло је пет недеља припремног рада. Наравно екипа једва чека прву утакмицу, желимо да покажемо да смо вредно радили и да смо се добро припремили за почетак сезоне. Наравно да ће ми значити да играм ове године са неким саиграчима са којима сам од када сам дошао у Црвену звезду, верујем да ћемо оправдати очекивања – рекао је Алекса Петровић.

Верује Алекса Петровић да ће ефикасност наше екипе и током сезоне 2024/25 бити на високом нивоу.

Био сам у самом врху листе стрелаца претходне сезоне, срећан сам због тога, наравно најбитнији су тимски циљеви. Покушаћу да поновим тај успех и желим целој екипи пуно среће у предстојећој такмичарској години – поручио је Алекса Петровић.

Претходни текстМилојевић: Контролисали утакмицу, спровели план у дело
Следећи текстВања Дркушић у Црвеној звезди