Звезда помогла болници у Крушевцу

9

Црвена звезда је помогла Општој болници у Крушевцу и донирала клима уређаје на предлог клуба навијача, чиме смо још једном показали друштвену-одговорност и то да смо много више од фудбалског клуба.

Данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, председник ФК Црвена звезда – Светозар Мијаиловић дочекао директорку Опште болнице у Крушевцу – Весну Стевић Гајић и уручио јој четири клима уређаја.

Ово је још једна у низу хуманитарних акција које предузимамо. На иницијативу нашег клуба навијача одабрана је Општа болница у Крушевцу. Звезда је на овај начин показала не само друштвену-одговорност, него имајући у виду популарност нашег клуба и бројност навијача које имамо, те акција које спроводимо, подстицај за друге да на сличан начин поступе и допринесу онима којима је помоћ потребна. Надам се да ћемо и даље путем клубова навијача омогућавати да се овакве и сличне акције организују, како би допринели општем стању хуманости – рекао је Мијаиловић.

Захвалност Звезди долази из Крушевца.

У овим тропским врелим данима већ постојећи расхладни систем у Општој болници у Крушевцу не може да достигне одговарајућу температуру, тако да нам је ова донација од великог значаја. Хвала управи ФК Црвена звезда на лепој и хуманитарној донацији, а свакако ће добробит од овог имати не само радници у болници, већ и наши пацијенти. Од почетка године смо уградили преко 30 клима путем донација, и то је доказ да у Србији има много људи добре воље – рекла је Стевић Гајић.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са друштвено-одговорним акцијама.

Претходни текстПочиње слободна продаја сезонских карата (четвртак 15.08. од 12 часова)
Следећи текстИза југа Маракане – Пионири на турниру у Русији