Почиње слободна продаја сезонских карата (четвртак 15.08. од 12 часова)

16

У четвртак 15.08.2024. године од 12:00 почиње слободна продаја сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет за такмичарску сезону 2024-25!

Од четвртка на Малом Калемегдану, као и онлајн на сајту http://www.tickets.rs, сви навијачи без обзира да ли имају сезонску карту из претходне сезоне или не, могу да изберу своје место из преостале понуде и купе своју карту!

Наравно, они који имају сезонску из прошле сезоне, а још увек нису купили карте, имају повлашћену цену приликом куповине као и до сада.

Подсећамо, сви они који су резервисали сезонске карте у првој фази, резервација важи до 23. августа и до тада могу да изврше плаћање и преузму своје карте, после наведеног датума и та места ће се поново наћи у понуди.

Подсећамо на цене сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет:

Додатне погодности:

– Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану)

– За потенцијалне утакмице где је ограничена продаја преосталог капацитета улазница – биће обезбеђено право прече куповине дневне карте уз сезонску карту;

– Власници сезонске карте куповином нове, аутоматски обнављају и чланарину за сезону 2024-25, а цена чланарине је урачуната у цену сезонске улазнице;

КК Црвена звезда Меридианбет планира да све утакмице у такмичарској 2024/25 игра у Београдској Арени!

Због тога, поједини сектори Нивоа 400 независно од процеса куповине кроз резервације, биће за све доступни за куповину од 01.08.2024. године на Калемегдану и онлајн.

Све додатне информације можете пронаћи на тикетинг страници нашег сајта: https://kkcrvenazvezda.rs/ticketing/

Буди уз црвено-беле у јубиларној 80. сезони, обезбеди своје место у Арени!

Претходни текстЧеститке Звездиним олимпијцима стижу и из Кине
Следећи текстЗвезда помогла болници у Крушевцу