Шампиони почињу припреме

95

После летње паузе наши момци су се окупили и почели припреме за одбрану титуле и учешће у Лиги шампиона.

Шампионска екипа је претрпела мале промене, издвојили би одласке капитена Николе Петровића, најбољег играча лиге Душана Николића као и примача Николе Жугића, али наравно регрутована су адекватна појачања и тим се спрема да надмаши резултате из прошле сезоне.

На позицији коректора у клуб су се вратили чланови шампионске екипе из сезоне 2015/16 Александар Гмитровић и Александар Благојевић.

Тандем на позицији либера остају Вукашин Ристић, који је био на ширем списку националног тима до самог краја, и Богдан Томашевић.

Техничари у овој сезони ће бити Страхиња Кљајић који је сјајно мењао капитена прошле године, као и појачање из Русије Иван Лукјаненко.

На позицији средњег блокера се налазе најбољи блокер лиге из прошле сезоне Александар Стефановић, Андреј Поповић и Младен Јанковић, а као појачање из Војводине је дошао Стеван Симић.

Примачима се прикључио још један повратник Филип Стоиловић, а ту су још Омар Ахмад Дејо, Лука Степановић, Данило Илић као и два нова лица Андреј Лукић и Андрија Томић.

Екипу са клупе и ове сезоне воде главни тренер Ивица Јевтић који је лето провео на Олимписким играма са репрезентацијом, као и помоћни тренер Огњен Булић.

Наши момци немају пуно времена јер већ средином септембра почињу такмичење у Лиги шампиона, а недуго затим их очекује и Суперкуп Србије.

Претходни текстЦрвена звезда – Браво момци, бронза која сиа као злато!
Следећи текстОдбојкашице Црвене звезде почеле припреме